Nå er det i gang..

Nå er det i gang. I skrivende stund prøver jeg å få tak i advokaten min..

Hendelser en har prøvd å glemme, flykte fra eller fortrenge er smurt utover flere sider i lokalavisen der hvor jeg er født og oppvokst. Det kommer faktisk som et sjokk. Jeg ble kontaktet selv av denne Roksøy som står bak dette skriveriet sammen med Ingebrigtsen. Jeg valgte å ikke uttale meg til avisen da jeg vet de har en egen evne til å forvri og forvrenge og gjøre saker og hendelser annerledes enn de var.

Roksøy lovte å sende meg «artikkelen», altså den informasjon de hadde. Så kunne vi gå gjennom det sammen, så kunne vi ta det derfra slik at det ikke skulle bli misforståelser eller at noe ble feil.

Det gjorde han aldri! Derfor sitter jeg her halvveis i sjokk over å se denne saken over fem sider i avisa!

Link: https://www.ht.no

Heldigvis spurte en venninne meg om jeg hadde lest HT. Jeg skjønte hva det gjaldt, jeg visste hun hadde fått med seg gjennom bloggen min. Det gjorde det en bitteliten anelse lettere. At jeg skjønte. Men Roksøy, fem sider og forsiden, dette kunne du ha sagt fra om, du har jo nummeret mitt!!

Lesere betyr mer enn medmenneskelighet ser jeg!

Det har faktisk vært traumatiserende å gå gjennom alt det jævlige som skjedde den gang, på nytt, som jeg har gjort siste to årene, på nytt og på nytt og på nytt, så kommer det fram ting i en avis som kan tyde på at sakprosessen forlenges. Jeg er dønn sliten av denne saken, og det tror jeg de andre involverte også er. Vi vil legge dette bak oss, det er derfor vi har anmeldt!

Jeg synes også det å lese om «at alle visste» er forferdelig å se på trykk. Særlig at politiet først benekter det. Tiltalte overgriper satt i retten tidlig på 90-tallet og ble dømt for overgrep samtidig som han begikk nye overgrep mot meg og mange andre.

Men altså nå i 2018 ber de om at ofre skal stå frem. Et forsøk på at de selv skal se bedre ut, spill for galleriet.. jeg vet en del ting nå!

Når HT legger frem at de har opplysninger om andre som visste alt dette kommer det frem at politiet fikk «tips og bekymringsmeldinger for noen år siden», men valgte å ikke gjøre noe».

«For noen år siden», right..

Det står i artikkelen: «Politiet i Harstad har ikke hatt overgrepssaker som har vært så omfattende».

Det skjønner man jo.. «intet hørt, intet sett»..

Jeg har selv siste tiden fortalt om dette til enkelte jeg kjenner fordi de har kontakt med vedkommende og er venner på sosiale medier. Det viser seg mange som ikke bryr seg, så de har jeg valgt å bryte med, slette på sosiale medier og ikke ha kontakt. Det å bli misbrukt og mishandlet som barn.. og det å ikke bry seg! Fy faen!!

Link: Om jeg er den siste som sitter igjen..

Link: Dette må jeg leve med..

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#overgrep #mindreårige #misbruk #rettsak #etterforskning #seksueltmisbruk #trusler #ht #harstadtidende #advokat #påtale #mindreårige #påtale #påtalemyndigheter #pedofil #mishandling #seksuelleovegrep #harstad

6 kommentarer

Siste innlegg