C19 skapte autoimmunrespons, kreftcellene ble angrepet!


Forskere er overrasket etter at en 61 år gammel kreftsyk britisk pasient, og en 20 år gammel kreftsyk italiener ble friske etter å ha utviklet Covid-19. Vi tror det er covid-19 som har fått kroppen til å skape en antitumorimmunrespons.

T-cellene, som bekjemper infeksjoner i kroppen, har sannsynligvis også angrepet kreftcellene, sier onkolog Sarah Challoner ved Royal Cornwall Hospital.

Link: The Telegraph.

61-åringen hadde fått diagnosen Hodgkins lymfom, en sjelden kreft i lymfesystemcellene. Etter hvert spredte sykdommen seg til store deler av kroppen. Da pasienten skulle starte med cellegiftbehandling ble han coronasmittet og pådro seg Covid-19.

Til slutt ble han så dårlig at han måtte innlegges og få oksygentilførsel.

11 dager senere ble han skrevet ut.

Da legene fire måneder senere skulle sjekke hvordan det gikk med kreftsvulstene, ble de overrasket. CT-skanningen viste seg at alle kreftsvulstene, som tidligere var påvist i 61-åringens kropp, nå var nesten helt borte.

– «Svulstene unngår ofte immunforsvaret, og i dette tilfellet ser det ut til at covid-19 har startet et virkelig effektiv motangrep. På en måte er det ikke så rart at vi ser slike tilfeller når vi nå vet hvor mange kreftpasienter det er og hvor mange av disse som også har fått Covid-19», sier professor i medisin, Paul Hunter fra University of East Anglia.

Link: Newsweek.

Fra Italia har det også kommet rapporter om tilsvarende fenomen. Journal Acta Biomedica har omtalt en kreftsyk 20-åring, som etter å ha vært gjennom et fem dagers sykdomsleie med høy feber, hoste og utmattelse, ble mirakuløst frisk noen uker senere.

I Norge hører vi kun «ta vaksiner, ta vaksiner» fra folk som intet vet, og intet vil vite. De peker fingre og kommer med ondsinnede beskyldninger der de turer frem og mener de er bedre enn noen, at de er solidariske og er med på en dugnad. Er man uenig så har man av flertallet mottatt kommentarer om hvor idiot man er, at man skulle vært tvangsinnlagt og «håper du får korona». Den samme dugnaden fra disse godhjertede så vi da Norge hadde gjenåpning nylig og hele landet endte opp i kaos hvor alt hensyn opphørte. Ingen hensyn ble tatt, folkemengdene var så enorme at folk svimte rett og slett av. Ingen avstand, ingen sosial distanse, ingen hensyn til mennesker som er så syke at de ikke engang kan ta noen vaksiner.

Nå er det viktigere enn noen gang at mennesker med diverse sykdommer, allergier, folk som har nedsatt immunforsvar, er sterkt medisinerte og hva det måtte være, holder seg hjemme og låser dørene. Nå viser de solidariske seg fra sin sanne side, deres «medmenneskelige dugnad» imponerer stadig.

Media kjører enda på med artikler som skal stigmatisere enkelte grupper, da spesielt de som ikke har latt seg vaksinere av forskjellige årsaker. Er det ikke stigmatisering, så forsøker de seg med å gå på samvittigheten til folk. Psykisk krigføring. En skal vaksineres, selv om en har høy risiko for å bli ødelagt for livet av det. For eksempel Drammens Tidende i dag som stiller med en artikkel om Birgit på 59 år som fikk en nyre av ektemannen sin, som nå kommer med en bønn til de uvaksinerte.

Link: Birgits bønn til uvaksinerte (Drammens Tidende)

Under artikkelen kan en se at stadig flere har begynt å våkne iht vaksinepresset og metodene media bruker i sin hensynsløshet mot de som av forskjellige grunner har sagt nei til gen-eksperimentet som de kaller covid-vaksiner:

– «Alle er ansvarlig for egen helse! Jeg gjør det jeg vil, du gjør det du vil! Dessuten – de uvaksinerte nyter ikke godt av at andre tar vaksinen. For noe tull! De vaksinerte sprer smitte de også, og de uvaksinerte er antagelig litt mer forsiktig».

– «Hva er moralen i denne artikkelen? At de mennesker som av personlige eller helsemessige årsaker avstår fra injeksjon MÅ ta injeksjonen da det gir grunn til bekymring hos immunsupprimerte at uvaksinerte er en potensiell risiko? Har journalist Oda Karlsen Bekkestad i DT ikke fått med seg at vaksinerte er smittebærere? Er det holdepunkter for å fastslå (ikke mene eller tro) at vaksinerte er mindre smitteførende enn uvaksinerte? Jeg kjenner mange vaksinerte som siden i sommer fått sykdommen Covid-19, og de er ikke smittet av uvaksinerte, men av andre vaksinerte. Vedkommende her ville vært tryggere om verden hadde forblitt åpen i mars 2020 og de sårbare kunne skjermet seg mens det sto på og til tilstrekkelig flokkimmunitet i befolkningen var oppnådd. Jeg anbefaler DTs journalister og lesere å sjekke ut podkasten Antijantepodden og høre på intervju med lege Dag Bratlid, og hør også gjerne på jurist Barbro Paulsen. Det kan være en god start for de som ønsker å oppsøke andre kilder enn main stream media».

– «Tenker at det får være opp til hver enkelt, og at vi alle er ansvarlig for vår egen helse. Les dette: Dårlig nytt om antistoffer (Dagbladet)»

Og til slutt denne kommentaren:

– «Til barn/unge:
Det skrives mange artikler for å presse dere – ikke gi etter!

Forskere ser alvorlige tegn på at vaksinen setter immunforsvaret i ubalanse. Dette vil gjøre dere mer mottakelig for mange andre sykdommer enn covid. Forskere fra Europa/USA ser nå feks på kreft i tilknytning til vaksinene bla fordi den enorme immunresponsen etter vaksinen undertrykker andre viktige immunfunksjoner som feks evnen til å rydde opp uregelmessigheter hos cellene våre. De ser feks reduksjon i en viktig type T-celle hos de vaksinerte – hvor lenge denne reduksjonen vil vare vet man foreløpig ikke. Vent!»

Det at vi enda har mennesker som står imot presset, stigmatiseringen, pekefingre, hetsing og mobbing, det gjør meg stolt. Er det ikke den slags vi burde kjempe for? Når ble det riktig å presse folk til å gjøre ting man ikke ønsker, ting som kan være farlige og ødelegge ens liv? Når ble mobbing greit?

TikTok-video: Beskjed til de uvaksinerte (og de vaksinerte)!

Enda mer oppsiktsvekkende er det at etterhvert nå så har det begynt å legges frem studier som viser til at vaksinene «mister sin effekt» etter cirka 7 måneder. Hvis disse noen gang har hatt «effekt» så synes jeg tidspunktet for Norges gjenåpning er vilt skremmende, altså hjelpes, nå snakker vi om at hele landets helsearbeidere, leger, sykepleiere, helsesekretærer osv ble injiserte for over 7 måneder siden.

Jeg har kjennskap til flere «fullvaksinerte» helsearbeidere i byen her nå som har fått påvist Covid. De må på jobb FØR de har fått svar på test, og etter at de har fått påvist smitte er det 5 dager karantene, så på jobb igjen. Jeg undres på hvor forsvarlig dette er, og hva konsekvensene vil bli?! Og er det nettopp pga disse injiseringene vi opplever at stadig flere «fullvaksinerte» helsearbeider er blitt smittet? Hvor er avisoppslagene?

Men aller mest reagerer jeg på den stadige informasjonen som dukker opp at vaksinene setter kroppens immunforsvar i ubalanse og øker risikoen for at en blir syke av andre farlige sykdommer. Og ikke minst at covid styrker immunforsvaret. At det har dukket opp noe som faktisk tar knekken på kreftceller og svulster og kreftpasienter som blir friske.

Men for all del, det er for flertallet helt greit at mennesker dør av alt mulig annet, også kreft – bare man ikke dør av covid som har en overlevelsesprognose på 99% or whatever.


Følg gjerne:

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#pandemi #virus #vaksinerte #fullvaksinerte #uvaksinerte #segregering #covid #splittelse #stigmatisering #gjenåpning #newsweek #fuckthatvaccine #immunforsvar #italia #fuckcancer #chemotherapy #tceller #immunrespons #thetelegraph #europa #usa #dagbladet #drammenstidende #cellegift #kreft #cancer #norge #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Nå kjenner jeg en kvinne som er full vaksinert som har fått korona positivt svar i dag, smittet karantene i 5 dager til vanlig test viser om hun fortsatt er smittet, hun hadde tatt en hurtig test den viste posetivt utslag, så måtte hun ta envanlig test men hun føler ingen sykdomstegn. Så hva er dette for noe, det er jo nesten bare vaksinerte som blir syke ok de fleste er jo syke, men da skulle de ikke blidt syke.

   1. Jeg kjenner til langt flere «fullvaksinerte» smittede i dag enn jeg har gjennom hele pandemien kjent til uvaksinerte smittede. De jeg kjenner til i dag er «fullvaksinerte» helsearbeidere og eldre, altså de som ble vaksinert først.. det er for meg tankevekkende.

  2. 1. For ein del år sidan, var der ei gruppe ved eitt engelsk universitet, som fant ut at dei skulle forske på overlevingssjangsen ved russisk rulett. Resultatet var at ein statistisk, har 0,05% sjangs for å få ei kule i skallen, om ein snurrer tønna for kvar gong. Samanliknar me med FHI sine tal for døde av vaksina, så er statistikken omtrent lik.
   Vel, eg speler ikkje russisk rulett heller.

   2. Ser me til Israel, så er det opp til 90% av dei som verte innlagt på sjukehus, såkalla fullvaksinerte. Det er og %vis fleire vaksinerte som døyr, enn uvaksinerte.
   Fyrst skaut smitten i været, etter dei såg seg ferdege med vaksineringa. Så satte dei i gong med tredje runde, og då formeleg eksploderte smitten.
   Då er spørsmålet mitt. Kva er poenget med vaksina, når den tydelegvis ikkje har effekt?

   1. Utrydde de svakeste..? Tjene penger..? Faen veit, denne rebusen har jeg ikke bedt om, kunne jeg valgt hadde jeg heller tatt et par runder med russisk roulette.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg