Faste, namaste, uggabugga, dunkdunk!


Nope, kom ikke på noen passende overskrift uten å bruke en jeg har brukt før, eller en som ligner veldig. Jeg bare skrev ‘faste’ siden dette innlegget skulle handle om fastingen min og det faktum at jeg faster i dag, men så kom jeg ikke på noe mer, så da skrev jeg bare noe, så får det bare være som det ble.

For de at dere som har fulgt meg her nå så vet dere at jeg driver å faster to dager i uken, altså to dager i uken hvor jeg inntar mindre enn 500 kcal for å gå ned i vekt. Disse to dagene er tirsdager og torsdager. Det er viktig å holde seg til samme dager hver uke, da blir det rutine over det, og dermed litt enklere å gjennomføre. Jeg hører om andre som flytter på dagene ettersom, altså feks om noen spør om de skal ta en tur på café sammen, og da flytter vedkommende som driver med denne dietten fastedagene sin til en annen dag, da ender en kun med å sabotere for seg selv. En må være bestemt!

Dette er en diett jeg har gjennomført før. Første gangen jeg gjorde dette holdt jeg på i 7-8 måneder og reduserte vekten med 28 kilo. De gangene i ettertid jeg har gjort dette er det for å justere vekten etter å ha lagt på meg litt. Så jeg skal ikke redusere vekten med 28 kilo denne gang, så laaaangt derifra!!

Jeg startet igjen forrige uke med dette. Fastet tirsdag og tirsdag og endte med at jeg hadde redusert vekta 2,3 kilo i løpet av første uke. Nå er det uke to og jeg har første fastedag denne uka. Jeg har spist 180 gram stekt steinbitfilet med 200 gram blomkålblanding i dag. Et måltid. Det skal ikke inntas noe mer nå før jeg legger meg. Eneste er at jeg drikker Solo Super, men den er kalorifri så den er safe!

Ellers har jeg vært ute og gått litt under ei mil i dag, sånn 8 kilometer tenker jeg, og er fornøyd med det. Det blir som en ekstra liten «boost» for å få mer effekt på dietten og bedre resultater på vekta i slutten av uka. Men det gjenstår å se.

Fortsatt fin fin kveld alle sammen 😘


Følg:

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#52 #diett #faste #slanking #hvitfisk #blomkålblanding #steinbitfilet #grønnsaker #vektreduksjon #kosthold #kalorier #mat #resultat #jatillivet #bunnytrash

12 kommentarer

Siste innlegg