Seksuelle overgrep begått av Verdens helseorganisasjon (WHO)


Verdens helseorganisasjons (WHO) forfatning slår fast at organisasjonens mål er at alle mennesker skal oppnå en så god helse som mulig.

I 2009 rett før svineinfluensaen fjernet WHO kriteriene for alvorlighetsgrad og høy dødelighet, og etterlot definisjonen av en pandemi som «en verdensomspennende epidemi» av en sykdom. De endret faktisk selve definisjonen av en pandemi. Nå handler definisjonen mer om geografi enn om dødelighet og tilrettelegger for big business for big pharma og korrupte myndigheter.

I mars 2020 klassifiserte WHO koronavirusutbruddet som en pandemi. USAs daværende president Donald Trump mente at WHO hadde forsømt seg ved ikke tidsnok å tillegge spredningen av sykdommen SARS-CoV-2 tilstrekkelig alvor og erklærte derfor 15. april 2020 at han ville innstille landets utbetalinger til organisasjonen for en ikke nærmere angitt tidsperiode. Senere meldte han USA ut av WHO med virkning fra 6. juli 2021.

Verdens helseorganisasjon (WHO) sine ansatte i forskjellige stillinger begikk omfattende seksuelle overgrep mens de foretok undersøkelser av et ebolautbrudd i den demokratiske republikken Kongo viser en omfattende etterforskning.

Etterforskerne registrerte 84 hendelser av begåtte overgrep, herav ni voldtekter og det er blitt identifisert 83 gjerningsmenn, noen var leger og konsulenter direkte ansatt i WHO. Denne undersøkelsen ble offentliggjort av helseorganisasjonen selv nå for to dager siden 28.09.21. De påståtte ofrene, hvorav 29 ble gravide, ble lovet jobber i bytte mot seksuelle tjenester, eller ble utnyttet under trussel om å bli sparket er det som er kommet fram.

WHOs generaldirektør Tedros Ghebreyesus ba ofrene om unnskyldning og lovet å ta personlig ansvar for å gjennomføre endringer. Fire gjerningsmenn som fremdeles er ansatt i WHO vil ifølge han få sparken, og alle som det blir bevist ha gjort sådanne ugjerninger vil bli utestengt fra organisasjonen og vil aldri få muligheter til å jobbe der igjen, tilføyde han.

«Dette er en mørk dag for WHO, men ved å sette lys på enkeltpersoners og organisasjonens feil, håper vi at ofrene føler at deres stemmer har blitt hørt og behandlet videre», sa Tedros. «Vi ønsker at gjerningsmennene skal vite at deres handlinger vil få alvorlige konsekvenser».

Den som ikke tror at det ikke foregår et høyt spill og korrupsjon innad disse store organisasjonene som påvirker hvordan verdenssamfunnet skal bli og være må tro om igjen. Så mange grove lovbrudd og umenneskelige handlinger, og så omfattende som nært hundre personer som begår sådanne kriminelle handlinger innenfor samme krets, da sier det seg selv at her foregår mye vi ikke vet. Bare noen få avsløringer kommer fram i media, og det er de avsløringer som det ikke finnes muligheter for å hysje ned. Konspirasjonsteorier blir stadig avdekket som sannheter, men klart vi må stole på myndighetene.

Link: Probe Uncovers Rampant Sexual Abuse by WHO Officials (Bloomberg)


Følg:

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#who #verdenshelgeorganisasjon #korrupsjon #overgrep #voldtekt #tedrosghebreyesus #donaldtrump #ebola #sars #covid #korona #pandemi #kongo #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Det slutter aldri å forundre meg hvordan folk ler overbærende av sånt som at folk en gang ble straffet for å påstå at jorden var rund, mens heksejakten avstedkommer hoderystende grøss over hvor trangsynte borderline dumme folk var før i tiden, også gjør de akkurat likedan selv!!
   For de ser disse tingene ut i fra dagens viten, mens realiteten er at folk den gang var verken mer eller mindre trangsynte tro mot de gitte sannheter enn det de som f.eks blindt tror at det reelle verdensbildet er identisk med det vi får presentert! Jeg kan ikke si hvorvidt det er sånn eller slik, for jeg vet ikke. Men jeg mener nå at en ved å være inneforstått med at en faktisk ikke vet, og derav være åpen for det som måtte fremkomme, setter en et himla langt stykke foran det å være skråsikker på at en sitter på det korrekte verdensbildet!
   Så at avskyelig snusk viser seg å ha forekommet i disse maktens korridorer forundrer meg ikke nevneverdig, liksom slike avsløringer gjør at jeg blir stadig sikrere i min sak om det riktige i det ikke å stole på de.. 😉

   1. Snusk forekommer, men forekommer er jo et ord som betyr at det ikke er så veldig utbredt, på en måte. Jeg innrømmer at litt sjokkert greide jeg å bli selv om jeg fra før ikke stoler spesielt på disse organisasjonene da de hevder at de ønsker menneskers ve og vel, og da er med på noe så inngripende og psykisk skadelig som å berøve alle mennesker deres frihet. Men et så bredt omfang av overgripere og voldtektsforbrytere samlet under et, innad en helseorganisasjon, det både sjokkerer og skremmer.

  2. Dette er eigentleg gamalt nytt, men dei har prøvd å dyssa det ned så lenge som mogleg. WHO er forøvreg ikkje åleine om det. Det har vore vanleg praksis hjå Raude krossen og Redd Barna og. Det kjem berre ikkje fram i media.
   Det var monge tilfeller hjå Raude krosstilsette på Haiti etter jordskjelvet der, for nokre år sidan. Folk skulle få hjelp i bytte mot sex, eller rykke fram i køen.
   Det var godt over 100 rapporterte tilfeller, men eg hugsar ikkje kor monge tilsette det gjaldt.
   Redd Barna har, eg hadde mest sagt regelmessig, avsløringar av pedofile som har forgrepet seg på barn.
   Det får omtrent ingen konsekvenser, anna enn at dei verte sendt heim, og ikkje får jobbe i organisasjonen lenger.
   Der er eksempler på overgriperar som har fått sparken i ein organisasjon, og reist direkte ut for neste, så der er ikkje kommunikasjon mellom organisasjonane heller. Og ikkje ser det ut til at dei bryr seg om å ta tak i problemet, før offera skrik så høgt, at dei ikkje kan feia det under teppet lenger.
   Det er monge år sidan deisse organisasjonane har fått ei krone frå meg.

   1. Jeg er klar over dette, desto viktigere at vi andre gir dette oppmerksomhet når våre media ikke vil gjøre sak av dette, men heller fokusere på rompe-implantatene til SophieElise.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg