Den røde islamistiske tråden i Norge 2019!

Daglig leser vi om, ser og er selv utsatt for overgrep som vold og voldtekter, hets, trakassering, knivstikkinger og det som verre er i vårt eget land. Medbragt gjennom innvandring i hovedsak fra islamske land og ukulturer. De av oss som har forstått forbindelsene protesterer, argumenterer, stemmer ved valg og kjemper for landet vårt og våre etterkommere. For vi ønsker et fritt og trygt land uten den slags. Vi vrir oss i forargelse over våre egne politikere, hva de gjør mot oss, og hvordan de ødelegger Norge.

Vi er fortvilte og rasende på vår egen statsminister som bruker millioner og milliarder på å reise rundt i verden og hylle fremmedkulturelle, fri migrasjon og eid. Stadig oftere dukker det opp bilder av henne med skaut som skal representere det ideologiske symbol: hijab. Hun dekker seg til av respekt for skikker og ukulturer som undertrykker kvinner og sender signaler til muslimske land at hun støtter dem og ønsker dem velkommen til Norge.

Samtidig har islamisten Mohyeldeen Mohammad i lagmannsretten blitt dømt til to år og tre måneders fengsel for trusler mot Venstres nestleder Abid Raja. Denne dommen ble satt i går (27.03.19) med mulighet til å anke.

I fjor i november ble den samme Mohammad dømt til fengsel i to og et halvt år og til å betale 150.000 kroner (redusert til 130.000) i erstatning for å ha kalt Raja for et svin, en hund og at han måtte brenne i helvete, samt en kortfilm postet på YouTube hvor Mohyeldeen Mohammad med IS-inspirert musikk i bakgrunnen gikk til angrep på Raja og kalte ham en frafallen muslim (vantro)..

Det vi ser er altså politikere som gjør store gevinster på å ta inn islamister, ekstremister og terrorister til Norge. Vi vanlige dødelige som bor og sliter i det norske samfunn opplever at våre kvinner blir utsatt for voldtekter, homofile blir hetset, trakassert og slått til blods. Gjengkriminalitet øker og øker. Biler brenner, kniver og macheter florerer. Folk tør ikke bevege seg i byene etter solen har gått ned. De som har blitt utsatt får ikke eller tør ikke anmelde. Anmeldelser som gjennomføres blir oftest henlagt etter bevisets stilling. Vi må leve i samme nabolag og gater som våre ovegripere. Og våre politikere lever med livakter, eskorte og tjener himlende summer.

Abid Raja sa i en kommentar til NTB at han er fornøyd med at retten mener folkevalgte ikke skal måtte finne seg i trusler. Hva med oss andre da? Han selv er fornøyd for han tjener grovt på islamisering og lever trygt.

Så kan jeg nevne AP-politikeren Nasir Ahmed, bystyremedlem i Oslo, opphøyet Tahir Ul-Quadri som selv sier at han representerer ekte islam. Quadri er en pakistansk ‘islamsk lærd’ som blant annet oppfordrer til å myrde andre mennesker. I august 2017 la politikeren ut en Facebook-post om dette, som raskt ble foreviget av Human Rights Service. Den kan sees her (2019) og her (2017). AP-politikeren har mange offentlige innlegg på sin Facebook, men ikke et eneste innlegg hvor han tar avstand fra dette.

Her er et videoopptak hvor en Tahir Ul-Qaida sier rett ut at de støtter barbariske mord.

Link: https://youtu.be/Y3mzR_6AeYU

Så har vi Ap-prinsessen Hadia Tajik som ble den store vinneren etter siste runde i Giske-striden. Helt siden, og kanskje før #metoobølgen for alvor skyllet inn over det norske politiske landskapet for cirka et par år siden har stemningen mellom Giske og Tajik vært dårlig. Etter at Giske måtte gå av som nestleder har maktkampen vært hard og langtekkelig.

AP’s leder og norges tåkefyrste Jonas Gahr-Støre har nylig fortalt at både han og partiet er lei av bråket rundt Trond Giske. Det ser ut til at det ikke blir noe comeback for Giske og veien til partiledertronen nærmer seg for Tajik.

Saken er at Gahr-Støre har flere ganger prøvd ut et patetisk sykt spill for å vinne statsminister-posten. Er det noe som er veldig tydelig for normale oppegående og intelligente mennesker her til lands er det Jonas Gahr-Støres iver etter mer penger, makt og statsministerstolen. Han har tapt gang på gang, folket vil ikke ha han. Men er det noe Støre vet så er det at toppolitikere trenger ikke folkets respekt eller samtykke.

Dagens betydelige politikere i Norge har sviktet folket mer enn noen gang i historien. Men mye tyder på at de kan gå på en smell selv, som de er årsaken til. Da smeller det virkelig for oss alle!!

Et islamisert Norge kan umulig være gunstig for noen når det blir gjennomført i sin helhet.

Om Støre ikke lykkes å ta over som statsminister i 2021 er det ingen andre som står klar til å utfordre han. Dermed er det én soleklar vinner som står igjen, selv om hun har holdt seg i kulissene siste tiden, Hadia Tajik. Da er hun ikke lenger prinsesse, men Ap-dronning, og det kan medføre unevnelige situasjoner for det norske folk og Norge.

Tajik er ‘muslim’ med foreldre innvandret fra pakistan. Hun tilber ideologien islam som hun omtaler som «fredens religion». Når Erna Solberg har bygd opp nok sinne mot seg, som hun ustoppelig driver med, og med Hadia Tajik som motstander og leder for Norges «største» parti.

Hvem er mest sannsynlig blir Norges neste statsminister da?

Noe å tenke på.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#politikk #kriminalitet #korrupsjon #islam #islamisme #innvandring #ukultur #migrasjon #statsminister #erna #solberg #undertrykkelse #mohyeldeen #mohammad #abid #raja #venstre #youtube #is #isis #arbeiderpartiet #nasir #ahmed #tahirulquadri #tahir #ul #quadri #humanrightsservice #hrs #trond #giske #hadia #tajik #metoo #tåkefyrste #jonas #gahr #støre #maktkamp #toppolitikere #valg #fredensreligion #husk #stemme #norge

Husk å stemme, stem Fremskrittspartiet!!

6 kommentarer
  1. Støtt kongehuset, ellers kan vi få en muslimsk president?
   Nå skulle jeg igrunnen ønske at religion ble holdt fullstendig privat, enten det er islam, kristendom, jødedom eller flygende spaghettimonstre for den saks skyld.

      1. Du skriver ar du ønsker ideologier som Islam og andre religioner forbudt, derfor spørr jeg om det også gjelder kristendommen?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg