Klimastreikende ungdom, dere hadde fått min støtte hvis..

Nå synes jeg det har tatt altfor mye «av» dette trendy klimastreikende propaganda-hysteriet som foregår. Helt ærlig, jeg er veldig for at barn og ungdom engasjerer seg, men dette blir alt for dumt.

Tusenvis på tusenvis av ungdommer på Karl Johan med cardboards påskrevet med sprittusj i den ene handen og den nyeste smarttelefonen i den andre. Og antrekket for dagen, en herlig miks av merkeklær fra Balenciaga, Gucci og Vetements blandet med canada-goose jakker og Dr. Martens sko.

Her snakker man «klimastreik»?!

Hvem er det dere hyler til?

Stortinget og regjeringen?

Dere må jo begynne med dere selv, se på hva dere har på dere, i håret, i ansiktet, og ikke minst hva dere har i lommer, veske og i handen!! Sa ikke Trine Skei Grande og Audun Lysbakken noe om dette der de sto å fyrte vilt oppunder sammen med dere? Eller de hadde vel hendene fulle med egne mobiler? En for jobb og en for privat?! 😜

Fjernet dere playstation, datamaskiner og gamle mobiler fra rommene deres før dere gikk ut i streik og demonstrasjon? Har dere sluttet kjøre til og fra postkassen, til jobb, skole og trening? Sluttet å få foreldrene deres til å kjøre dere hit og dit? No more frozzenpizza, kebab og junkfood? For jeg regner med det blir en del brokkolisuppe fremover nå..

«Skjerp dere!» (WTF??)

Hva med et vedtak om at en må være over 18 år for å bruke og eie en mobiltelefon. Det hadde hjulpet MYE for klimaet!! Ikke sant?!! Det hadde dere vel likt?? 😜

Man må som sagt begynne med seg selv!

Og hva er dette med å demonstrere slik i skoletiden? Hva er det godt for noe? Jeg har vært med på å demonstrere for flere saker som jeg brenner for og ønsker gjøre noe med. Vi greide fint å samle oss etter skole og jobb, eventuelt i helgene. Men det er vel slik at dere skal ha helgen til å konsumere junk-food, SKRUF og Red Bull. Dra på kjøpesenter, møte venner, shoppe litt??

Skole og jobb er viktigst, det er ikke til å komme unna, hadde dere prioritert riktig hadde dere fått mer respekt for hva dere gjør.

Av alle skilter dere bar på Karl Johan og meldinger, tvitringer og så videre som dere har sendt ut i samfunnet, var det noen av disse som omhandlet å kjempe for forbud mot deponi av gruveslam i fjordene? Jeg så på nettet at dere drev å tok selfier sammen utenfor tinget, vurderte dere i det hele tatt å nevne denne saken? Moro med mobiltelefon vet jeg.. nyeste modell.. lekkert!

Jeg hadde kunne støttet dere om dere kjempet for forbud mot influencere som ønsker å prakke på ungdom komplekser, injeksjoner, hairekstensions, kosmetiske tatoveringer og plastisk kirurgi for å gjøre naturlige mennesker unaturlige. Influencere som gjør ungdom psykisk syke og misfornøyde med seg selv. Men det er dere ikke imot. De største influencerne for slike inngrep og så videre ligger i dag som nummer én og to på blogglisten, og hvordan havnet de der? Dere altså..

Hadde dere streiket for at hele verdens befolkning må kaste sitt søppel der det skal og ikke havner i magen på hval og fisker og strender må ryddes, skulle jeg støttet dere. Hvert år havner 8 millioner tonn plast i havet. Det er like mye som fem fulle søppelbokser i minuttet. Dette brytes sakte ned, men forsvinner ikke. Inn i fisk, reker, hval, skalldyr og andre dyr, også spiser vi det. Og hva gjør det med oss? Når dere har vært og shoppet dere nye klær eller sko.. når dere kommer hjem kan dere like gjerne spise plastposen dere bar varene i. Det gir samme resultat.

Hadde dere demonstrert for at Norge ikke skal bruke milliarder årlig til korrupte organisasjoner, ideologier, moskeer, våpen, Clinton foundation og så videre så hadde jeg kunnet støttet dere.

Hvor var dere når migrasjonsavtalen ble inngått? Dere vil verne fremtiden sier dere? Så hvor var dere??

Hadde dere streiket for å stoppe all innvandring og heller hjulpet mennesker i nærområdene, skulle jeg støttet dere. For summen det koster å ta i mot 500 kvoteflyktninger til Norge kan man hjelpe 760 000 flyktninger i Jordan. Det å hjelpe flest mulig mennesker der de er, er vel det som er mest etisk og moralsk riktig synes dere ikke? Kanskje vi i Norge kanskje kunne gjort mer for våre eldre i sykehus og på sykehjem, og kanskje sørget for litt mer undervisning i skolene om hvordan ta bedre vare på klimaet vårt? Det høres vel ikke så dumt ut synes dere?

Eller?

Verden består av så mangt som må gjøres noe med nå. Kriger pågår. Islamisering skjer for fullt. Kvinner blir undertrykket og voldtatte. Homofile blir trakassert og steinet. Knivstikkinger, æresdrap, tvangsekteskap, pedofile barneekteskap, omskjæringer og lemlestelser. Jeg kan fortsette og fortsette. Dette blir det mer og mer av her nå. Alt dette banker på døren deres hvert øyeblikk!!!

Hadde dere sett realitetene i øynene at det er kun 3% av utslippene det er noe vi kan gjøre noe med, resterende 97% styrer kloden selv, skulle jeg støttet dere.

Jeg så talen til Audun Lysbakken (SV) der han avsluttet med å si at Erna Solberg bryr seg mer om de rike enn ungdommen siden hun ikke dukket opp i dag. Fin måte å kapre ungdommens stemmer. Ikke lenge igjen til de kan stemme. Men saken er at Erna ikke bryr seg om det Norske folk, det beviste hun da hun gikk inn for Migrasjonsavtalen, og hvor var Lysbakken da folket demonstrerte mot? Falsk som judas..

Til dagens norske ungdom, ikke hør på, la dere styre eller bli hjernevasket av (rød)grønne fanatiske partier, politikere og organisasjoner som dessverre får statsstøtte for å holde på, da skulle jeg støttet dere. Vær mer skeptiske, og velg deres kamper og politikere med omhu. Ikke bli sinna nå, jeg synes som sagt det er veldig bra at barn og ungdom engasjerer seg.

Men hva med å begynne i riktig ende først.. gjøre noe med hva som kan og må gjøres noe med?!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

Og hvem ryddet opp etter klimastreikdemonstrasjonen???

l

l

l

l

l

V

14 kommentarer
  1. Det startet med ei svensk jente som nå har fått en pris for hva hun satte i gang. Bra at de unge synger ut og sier hva de mener. Og mange er ivrige – de kommer i media, i avisa og kanskje på TV. og på toppen av det skulker de skolen. Det er strenge regler for fravær. Pensum og lekser er der uansett.

   1. Bra å si sin mening, men når det virkelig gjelder hvor er de da? Hvor var all denne ungdommen da migrasjonsavtalen ble underskrevet? Det er deres framtid som står i fare, de sier jo selv de vil verne om framtiden. Mye av dette er vel på grunn sv bloggere og influencere som Sophie Elise..

  2. Jeg synes synd på ungene. De er blitt utsatt for trendy propaganda. De burde protestert mot umenneskelige forhold i arbeids- og velferdsetaten, NAV… Foreldrene til disse barna driter i mennesker, men en del av dem vil komme i den situasjonen om noen år selv.

  3. Jeg savner MER engasjement fra “de unge”. Inn i politikken med dere, og stopp industri fra å slippe dritt ut i elver og vassdrag!!

   1. Lykke til med det, dette viste seg å være et resultat av trendy propaganda,. Store deler visste ikke hva «klima» er, og etterlot cardboards, plakater mm strødd i hovedstaden. Tipper de skal søke på «Paradise Hotel» neste år.

  4. Her forsøpler skoleelever grøftekantene langs alle veier mellom butikker og skole. Sjokoladepapir, tomme pastillesker, tyggegummipapir,tomme bokser og små kartonger som har inneholdt Litago sjokolademelk, energidrikk, juice, saft, iskrempapir, potetgullposer, osv, og noen ganger ligger hele matpakker slengt. I fjor høst gikk en eldgammel dame og plukket søppel langs gangveiene, ungenes søppel. Hun stappet det i bæreposer hun hadde med seg. Flink dame! Så fikk hun litt bøy og tøy i samme slengen.

   Man må faktisk begynne med seg selv. Hyle og skrike til politikerne hjelper lite. Bruk Facebook, lag nettsider, og senere bruk stemmeretten. Men husk en ting ved valg: Økte miljøavgifter renser ikke miljøet og gjør bare byrden tyngre for folk med lav inntekt, mens staten håver inn penger de kan søle bort på f.eks. en ny bro til mange milliarder mellom en øy med 75 sjeler og fastlandet…. eller noe tøv utenlands. Så partier som bare er interesserte i å avgiftsbelegge alt bør man ligge unna. Det er helt annen politikk som trengs. Upopulær politikk, faktisk, er nok derfor politikerne tyr til avgifter og tror det holder.

   Akk, alle disse unge som skal ha seg moped, så bil, ferieturer utenlands, siste mote…. Selv om det kanskje bare blir elbiler med tiden, så krever det store ressurser å produsere dem, lade dem, reparere dem.
   Omstillingen til lavt forbruk skal bli jævlig tøff for mange.
   Btw: Jeg har elsykkel. Ikke bil, klarer meg uten, så førerkortet støver ned. Flyr ikke heller, for den saks skyld. 😇

   La merke til at frk Sophie Elise selvsagt var på plass blant skoleelevene. Jeg måtte smile litt.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg