Hvil i fred Knut Borge, og tusen takk!!

Knut Borge døde i natt 67 år gammel.

For de av dere som ikke vet hvem Knut Conrad Borge var, kort fortalt, han var en kjent NRK-profil som vi blant annet så i programmene ‘Borgulfsens betasuppe’ (1992-93), ‘Lørdagsrarieté’, ‘Du skal høre mye’, ’20 spørsmål’ og han var konferansier for ‘Spellemannsprisen’ i syv år.

Men for meg har Borge en større betydning enn at han var Radio og TV-kjendis.

Borge er selve årsaken til at snuppen og jeg har Ella og Ariel, verdens flotteste mopsejenter.

Det var nemlig slik at i 2005 bodde jeg i Harstad, og reiste på besøk til Oslo til en venninne. Det året var det Europride, og jeg møtte Roger som jeg ble sammen med. Et kortvarig forhold. Vi møttes på åpningen av utestedet ‘Naken’, og da det stengte på natten dro vi til hans venninne Anya på Bislett og sov der.

Anya og jeg kom godt overens, og tilbrakte mange kvelder på balkongen hennes der vi drakk vin og koste oss. Vi var også litt rundt omkring på Bislett, blant annet på ‘Flua’, lokalpuben.

Det som var er at den sommeren passet Anya ei lita mopsejente med navnet Peggy. Knut Borges Peggy. Peggy var ei utrolig kul jente. Vi trengte ikke bånd på henne når vi gikk i gatene på Bislett. Hun var utrolig pålitelig. Alle kjente henne, på butikker, kiosker, frisørsalonger og barer. Hun hadde egen stol noen steder. Alle elsket Peggy. Jeg også. Jeg ble utrolig fascinert og forelsket i både henne og rasen.

Peggy var morsom, pålitelig, kosete – virkelig ei alle tiders jente. Og når hun sov i stolen sin hos Anya, så snorket hun med tungen hengende ut av munnen. Så utrolig sjarmerende.

Mye av hvor fantastisk Peggy var sier sitt om Knut Borge.

Og det var den sommeren, pga Borge, og tiden med Peggy som gjorde at jeg bestemte meg for at en dag skulle jeg få meg mops.

Våren 2012 fikk vi Ella, og sommeren 2014 ble Ariel født. Så tusen takk Peggy og Knut, dere har bidratt til at jeg har den fantastisk flotte lille familien jeg har.

Måtte deres hjerter og sjeler få hvile i fred for alltid <3

.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

.

#knut #knutborge #knutborgedød #knutborgeerdød #død #knutconradborge #knutogpeggy #knutborgeogpeggy #peggy #peggyborge #anya #anyaogpeggy #roger #rogermarton #rogermartonbjørnman #oslo #bislett #bislettoslo #flua #fluabislett #theresesgate #theresesgt #2005 #europride #europride2005 #europrideoslo #europrideoslo2005 #ella #ariel #ellamadonna #arielmadonna #ellaogariel #familie #minlillefamilie #mylittlefamily

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg