#kjærlighet #familie #venner #livet

Jeg forsvant fra bloggen her et par ukers tid. Fra 20 februar til 8 mars. 16 dager. Muligens det lengste bloggoppholdet jeg har hatt siden den gang alt startet. Jeg tror faktisk det.

Det ble veldig intenst den perioden, og med alt som skjedde rundt meg så forsvant lysten til å skrive. Jeg prøvde ved noen anledninger å skrive noen ord for de få leserne jeg faktisk har. Prøve å forklare. Men det kom ingenting. Totalt skrivesperre.

I det siste har jeg lært mye om hvor lite folk bryr seg om hverandre. Har egentlig bestandig visst, men valgt å tro bedre om andre. Men som sagt, i det siste har jeg lært mye om det.

Så med falskheten til folk jeg har hatt rundt meg og kjent i mange år her i Drammen, egne diagnoser og sykdommer, hyppige lege og sykehusbesøk oppå tragiske advokatmøter, og det faktum at en av mine nærmeste og mest ekte venninner gjennom årene her i Drammen har ligget på sykehuset og kjempet for livet sitt, mot blodkreft, i flere måneder nå. Jeg ble mao satt «litt» ut av «spill».

Venninnen min er så utrolig tøff, men det hele er mer enn ubeskrivelig grusomt og urettferdig. Og min kompis, hennes mann som sitter lojal ved hennes side og ser på hva hans elskede går gjennom. Det gjør noe med han, det er helt klart det. Så det har vært mye trist, og mye kjærlighet.

Mye blir også satt i perspektiv, hvor latterlig dumme folk er. Sitter å prater om folk istedet for med folk. Mye er så respektløst.

Mye er så overfladisk.

Patetisk.

Latterlig.

Teit.

Skuffende.

Barnslig.

For eksempel han som har utvist meg fra puben på ubestemt tid til jeg aksepterer hans venneforespørsel på Facebook. Venneforespørsel på Facebook faktisk.. Noe så jævlig idiotisk, maktsyk hersketeknikk. Det kommer aldri til å skje, jeg driter vel i den jævla puben og de falske ondskapsfulle folkene. Folk som mobber og truer på det groveste, enten de er foran eller bak baren. De har ikke skamvett engang. Mobber homofile, folk med kreft og så videre.. Siste halve året har jeg bare hatt lyst å spy av plassen. Hvor dum går det an å bli?!

Jeg er da for faen ikke en falsk overfladisk idiot. Jeg har et stort hjerte og jeg bryr meg om mine. Og folk flest. Gi meg en rose og du får ti tilbake. Verdsetter du meg ikke, setter du ikke pris på min ærlighet, mine følelser og mitt vennskap, det er ditt tap!!

Venner står opp for sine venner når de står der alene og blir urettferdig behandlet! Slik eksisterer ikke i det nevnte miljøet – tydelig at jeg har skilt meg mye ut.

Mammaen min, mine ekte venner, min lille familie. Jeg gjør alt for dere – for jeg elsker ektheten og kjærligheten dere gir meg og dere fortjener noen som oppriktig elsker dere tilbake – og tro meg, dere er lett å elske ❤️

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#kjærligheten #familie #vennskap #livet

 

10 kommentarer

Siste innlegg