Gratulerer med dagen Ella 7 år!

Tiden flyver som vinden suser og her sitter jeg med vesle Ella på fanget. Jeg er så utrolig heldig som fikk Ella inn i livet mitt. Hun har vært en stor del av å gjøre min lille familie komplett.

Det er 7 år siden i dag at hun ble født, og dagen før hun ble 8 uker i mai kom hun til snuppen min og meg og vi ble en liten familie. Som senere ble utvidet med Ellas eneste datter, Ariel bøllefrø noe over to år etter.

Ella er en drøm som ble til virkelighet.

Etter å ha tilbragt tid med og passet Peggy Borge som sjarmerte meg rett i senk den gang, så ble det et av mine største ønsker å få ei mopsejente i livet mitt. Etter noen år i et forhold som jeg skjønte var stabilt og ville vare, så gikk jeg veldig inn for familieutvidelse. Snuppen min var noe skeptisk, men resultatet gikk over all forventning.

Ella er verdens vakreste og sjarmerte enhver da hun var valp, snuppen min hadde ikke sjans. Fremdeles i dag sjarmerer hun, men mest de som er verdt det. Ella har en egen vilje som overgår resten av familien. Hver dag opplever jeg ekte kjærlighet, og det er takket være min lille familie, og Ella har gjort en stor del for at det som var veldig bra ble enda bedre. Ella er fantastisk. Ella jeg elsker deg!!

Gratulerer med 7 års dagen din ❤️

Link: https://bunny.blogg.no/1491753309_hvil_i_fred_knut_borge_og_tusen_takk.html

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ella #ellamadonna #mops #ariel #arielmadonna #familie #kjærlighet #ektekjærlighet #hund #bursdag #fødselsdag #minlillefamilie #mylittlefamily

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg