Første «Trashy-Award» nominasjon er nå klar!


Jeg har en stund nå hatt lyst til å lage et konsept og utdele nominasjoner som bloggverdenens svar på «razzie-awards». Noe sånt.

Razzie er en filmpris som ble dannet i 1980, som et motstykke til Oscar-prisen, bare det at en razzie-pris gis til dårligste skuespiller, manus, sang, regissering og film som filmindustrien tilbyr det aktuelle året.

Siden navnet «razzie» er opptatt og gitt til filmindustrien, så oppstår det i dag en sådan under et annet navn for blogg og bloggere på plattformen. Velkommen til «Trashy-Awards»-nominering hvor me, myself and I vil være både jury og dommer.

Årets første nominasjon går til NorgeOgVerdensNytt.


Denne nominasjonen er velfortjent da denne bloggen ustanselig kommer med utgivelser uten ære eller flid. Eller respekt!

Bloggen omtaler seg selv på følgende vis: «Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess».

Allerede her ser vi at ‘hatt’ er blitt ‘hat’, og hvis målet er å være en ‘nyhetsplass’ eller ‘nyhetsside’ som formidler nyheter på norsk, da burde i det minste basic grunnskolenivå norskspråklige kunnskaper være på plass.


Det har kommet noen hårreisende nyheter fra denne bloggen, denne første fikk meg til å søle ut kaffen min da overskriften var som følgende «kvinne skrek og gråt mens hun ble voldtatt av bare fire menn». Dette er den groveste, men kort tid etter ble den etterfulgt av følgende overskrift: «Jente (12) utsatt for litt juling og ranet».

Utsatt for litt juling. Dette er alvorlige triggere for de av oss som har vært utsatt for overgrep selv. Dette er ikke nyhetsformidling, dette er en farse, en kan nesten ikke tro at det er mennesker som skriver disse tekstene.

Alvorlighetsgraden av det vedkommende skriver om virker ikke ha noen betydning, det er som om vedkommende ikke selv skjønner de nyhetene h*n selv videreformidler i bloggen sin.


Gårdagens overskrifter er egentlig bare morsomme, men like fullt idiotiske og helt fraværende fra det bloggen selv beskriver som sitt konsept, for dette er jo fake news, og muligens krenkende for personen som blir omtalt i innlegget.

Jeg finner det også «spesielt» å lage en overskrift om hvor 8-åringer blir injisert med koronavaksiner. Vi er ikke kommet dit er vi vel? Overskriften er som følgende: «Da har Greta Thunberg (8) tatt første dose med koronavaksine».

For de som ikke vet hvem Thunberg er så kan jeg informere om at hun er 18 år. Altså hun blir frivillig injisert!

Det siste innlegget fra NorgeOgVerdensNytt som jeg vil nevne er innlegget om «forholdsregler ved torden og lyn» hvor vi får beskjed om å «ikke svinge med kølla» 😂


Så første «Trashy-Award» nominasjon går til «nyhetsbloggen» «NorgeOgVerdensNytt».

Gratulerer! Vel fortjent!!


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#trashy #awards #trashyaward #nominasjon #blogg #norgeogverdensnytt #blogger #egmont #bunnytrash

8 kommentarer
  1. Känner att jag spyr lite i munnen varje gång du nämner deras vidrigheter. Har faktiskt inte ens klarat av att klicka mig in där.
   Urk. Vidriga jävla typer! (säger jag helt och dömmande utan någon koll alls!)

   1. Personlig mener jeg denne bloggen burde «renoveres» til et helt annet konsept, kan ihvertfall ikke formidle nyheter, noe som ikke skulle være noen kunst da det i hovedsak dreier seg om klipp og lim. Ihvertfall en god kandidat for en Trash Award!

  2. Den nominasjonen var på sin plass! Fortsatt ikke lest bloggen, men var innom beklagelsesinnlegget. Blir for dumt, vi har allerede mediehus. Og hvis de vil bli mediehus kan de ikke ha denne fortiden med disse overskriftene/artiklene som er klikk og lim.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg