Hva inneholdt bursdagspresangen?!


Ikke meningen å mase om at jeg har bursdag, men jeg bare virkelig liker å feire livet. Synes det er for lite av det, så jeg benytter enhver anledning, og bursdag som voksen er jo den beste dagen å feire. Da for man hilsninger både fra bekjente, venner, nære og kjære. Og de fleste fra kremen i innerste sirkel kommer innom med godt humør og jeg storkoser meg sammen med disse.


I går la jeg ut bilde her av presang til meg fra snuppen min. En stor pakke som jeg fikk liv å åpne da klokken passerte midnatt. Jeg hadde ingen anelse om innholdet da jeg ikke hadde ønsket meg noe spesielt. Ikke har jeg orket å spekulere heller. Jeg liker å bli overrasket, og overrasket ble jeg.


Inni pakken lå et par kule joggesko, eller tursko, eller hvilken sjanger det måtte være. Men de er lette, kule og riktig størrelse. De passer godt både når en går med sporty antrekk, skjorte antrekk, eller litt punk. Og jeg er litt av alle disse versjonene.

Der var også en liten eske med en nydelig ring  som glitrer så fint i øyet. Den er fra danske Sif Jakobs Jewlerry i København. I tillegg til at den er lekker, så var det beste at snuppen og jeg gikk forbi et slikt utstillingsvindu for et par måneder siden tenker jeg, da jeg hadde stoppet opp og sagt «den var lekker», og da hadde han altså kjøpt den til meg. Jeg liker «stæsj» og den passet meg helt perfekt. Lykke!!


Den ringen med svarte steiner fikk jeg til jul, lekker den også. Slangen har jeg selv kjøpt, for jeg liker slanger. Den i sølv og gull fikk jeg nå, er så lekker at bildene yter ikke rettferdighet.

Nå skal jeg lage mat og ordne til fest del 2, så ha en riktig fin dag og aften alle sammen 😘

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#bursdagsfeiring #presang #gave #kjærlighet #ring #sommer #feiring #venner #bunnytrash

23 kommentarer

Siste innlegg