Klarer jeg si fu*k you til angsten og gjennomføre dette?!


I morges gjorde jeg en avtale med ei venninne om å hente meg og snuppen min her hjemme førstkommende mandag formiddag. Videre går turen til Vikersund hvor denne bestemte bunnyen da skal prøve seg på noe som blir omtalt som ekstremsport.

En må ha billett, og det var idet jeg hadde betalt for den og billetten kom i innboksen min jeg nok en gang ble helt skjelven. Jeg begynte faktisk å riste på samme måte som duracell-kaninen i de gamle reklamene. Det var ordet på billetten «ekstremsport» som spilte meg ut. Jeg har altså betalt for å teste ut ziplinern i Vikersundbakken, verdens største hoppbakke. Lengden på dette «stuntet» er 540 meter, noe som ikke høres så ille ut. Det står at høydemeter er 200 meter, det øker pulsen litt i kroppen, og en toppfart på 100 km/t. Da begynner vi å snakke.

Jeg har det med at jeg trenger litt «kick» her i livet, og da må jeg av en eller annen grunn gjøre ting som skremmer meg. Jeg har enda ikke fått hoppet i strikk eller fallskjerm, mulighetene har liksom aldri dukket opp når jeg bare kan klaske pengene på bordet sånn just like that. Men det kunne jeg altså nå, og da gjorde jeg det. Et kick er betalt for, og nervene jeg har var jeg ikke forberedt på. Når jeg har gjort ekstreme ting har det vært på impuls, aldri så veldig planlagt. Så nå får jeg føle angsten. Men mye av poenget er jo å gi en finger til angst!

Etter bekreftet billett dro snuppen min og jeg ned til sentrum og handlet mat og snacks til bursdagen min som er få dager unna. Til helga skal det feires med venner, feste litt og ha det moro. Nå er vi vel hjemme igjen, og igjen så kom nervene og angsten snikende. Det skal bli moro i helga, men på mandag blir jeg henta og kjørt til Vikersund..

Tror dere jeg gjennomfører?Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#zipliner #vikersund #vikersundbakken #ekstremsport #ekstremeopplevelser #redd #frykt #angst #opplevelse #bursdag #moro

11 kommentarer

Siste innlegg