2 i 1 smekk!!


Ser det er slik en greie på gang i bloggerverdenen at noen lager et innlegg med ting som de ikke liker/irriterer fra A til Å. Og så lager de et innlegg med ting de likes som gjør dem glad fra A til Å. Jeg hiver meg på bølgen, men jeg tar både ‘liker’ og ‘liker ikke’ i samme innlegg. 2 i 1 smekk!!

A).

Liker ikke: Arveoppgjør. Jeg har ofte sett at arveoppgjør kan ødelegge i familier. Hvis jeg skulle arve noe og det er andre arvinger i bildet så  trekker jeg meg ut. Det gjorde jeg da mine besteforeldre døde. Samtlige av de andre fikk rasket til seg. Jeg bare sa værsågod, hvis dette er hva dere ønsker.

Liker: Alkohol. Jeg liker alkohol. Litt Baileys i kaffen er bare nydelig. Røde drinker elsker jeg, Strawberry Daiquiries og sånt noe. Lakrisshots a la Blå Gajol synes jeg er helt knall. Fireball. Mye godt! Også liker jeg anvendeligheten til alkohol, rense sår etc. Selv om jeg skulle ønske jeg slapp å se en flaske Antibac ever again!

B).

Liker ikke: Bollemus.

Liker: Baileys 😂

C).

Liker ikke: C19 og alt dritet rundt!

Liker: Corona med Lime.

D).

Liker ikke: Domino Pizza, en hårete skuffelse!

Liker: Dolly Parton. Vært glad i henne og musikken hennes siden tidlige barneår. Minner meg om mormoren min.

E).

Liker ikke: Espen Nakstad.

Liker: Eventyr. Enten det er å se slike filmer eller oppleve dem selv. Bunny Trash på mye eventyr, det gleder jeg meg til.

F).

Liker ikke: Faktisk.no, disse såkalte uavhengige faktasjekkerne som egentlig er venstrevridd politisk media (VG, NRK, TV2 og Dagbladet) som bedriver manipulering av befolkningen og former hva folk skal tro på og hva man skal mene og tenke. Det som ikke passer dem blir fjernet, det som ikke tilpasser seg dems agenda skal ikke skrives om eller ytres. Dét er patetisk!

Liker: Fleetwood Mac. Disse har laget fantastisk musikk lengre enn jeg har levd. De er helt amazing. Særlig musikken med Stevie Nicks i front er totalt genialt!

G).

Liker ikke: Grinebitere. Grinete folk. Folk som aldri har godt humør er ikke noe for meg.

Liker: Gry som drifter bloggen Gryende.

H).

Liker ikke: Homofobi. Altså det er jo ikke en fobi. De er jo liksom ikke redd homofile. Om de er redd noen så er det jo seg selv og egne følelser. Usikkerhet, sjalusi.. redd for å bli smitta. Denne såkalte fobien bringer fram mye patetisk lavmål hos mennesker, så ironien er jo at det er ikke homofile som er rasshøl, men homofobene er det. Uvitende, ignorante rasshøl!

Liker: Homosex. Ja det er jo pride, og høyrevridde Demokrater og andre homofobiske troll har jo nå benyttet seg en hel måned med å kritisere Prid og homofile. Jeg har lest flere kommentarer at vi promoterer sexlivet vår og har sex på alle gatehjørner. Jeg har aldri «promotert» sexlivet mitt, og jeg har aldri hatt sex på noe gatehjørne. Mange steder har jeg hatt sex, men aldri på et gatehjørne. Jeg liker sex, so what?!

I).

Liker ikke: Ignorante mennesker. Lett. Jeg er så lei av å manøvrere meg gjennom all idiotien som er i samfunnet vårt nå. Islamister og faenskap.

Liker: Is!! Hahaha.. jeg skriver det første jeg kommer på, og jeg har alltid likt is. Da snakker jeg fløteis, vaniljeis, softis, gjerne med sjokolade 😜

J).

Liker ikke: Jehovas Vitner. De er innpåslitne, og det er mye greier i den sekten som ikke er bra.

Liker: Jan. Det er snuppen min det. Slenger med ‘jentene’ mine også. Ella og Ariel. Disse tre er min familie ❤️

K).

Liker ikke: Korrupsjon. Det er mye korrupsjon i denne verden. Politikere, legemiddelindustri, organisasjoner, EU, FN.. listen er lang, de som avfeier dette som konspirasjonsteori, de ser jeg på som naive.

Liker: Kaffe. Jeg har fått helt dilla. Egentlig aldri vært så begeistret, med unntak av kaffebaileys, Irish coffee og slike ting. Men nå har jeg fått meg en slik Tassimo Kaffemaskin og den lager mye god kaffe med digge smaker.

L).

Liker ikke: Laboratorie. Liker ganske enkelt ikke ordet. Kjenner jeg blir litt kvalm.

Liker: Latter. Latter er viktig. En god latter forlenger livet.

M).

Liker ikke: Mareritt. Jeg er ikke plaget med det selv, men jeg unner ingen mareritt. Hvem liker vel mareritt liksom. Hvorfor kan man ikke bare kun ha ufine tilfredsstillende drømmer? 😜

Liker: Madonna. My Queen! Ingen over og ingen ved siden av!

N).

Liker ikke: Nikkedukker. Folk som snakker deg etter munnen og har meninger Sim følger vi den. Sier en ting til deg og noe helt annet til andre. Det orker jeg ikke.

Liker: Natten. Jeg liker natten. Nattelivet. Mørket. Følelsen. Atmosfæren.

O).

Liker ikke: Ondskap!

Liker: Ost. Hellige Madonna hvor jeg elsker ost. De alle fleste typer, det er bare ELSK!!

P).

Liker ikke: Politikk. Selv om jeg er over gjennomsnittet engasjert så liker jeg det ikke. Altså det blir fremmet god politikk, når politikere får makt så utfører de dårlig politikk. Mange folk lider.

Liker: Planet ‘P’ Project. Det er et band. Har du ikke hørt dem så sett på og lytt. Psykedeliske greier, nydelig vakkert. Spill albumene «Planet ‘P’ Project» og «Pink World»!!

Q).

Liker ikke: Quisling. Landsforrædere avskyr jeg!

Liker: Queen(s) & Queers. Både bandet og menneskene i disse kategoriene. Disse beriker samfunnet og verden.

R).

Liker ikke: Rasister. I ordets riktige forstand da vel og merke. Synd at rasist/rasisme begrepet blir misbrukt i tide og utide. Det er ødeleggende i kampen mot den virkelige rasismen.

Liker: Rislapper. Det fikk jeg lyst på nå faktisk. Er fysen i dag/kveld.

S).

Liker ikke: Smitteverntiltak. De unødvendige som ikke gir mening og har null effekt.

Liker: Sex. Jeg sier sex igjen siden det er så mange som er så opphengt i at også homofile har sex. Get over it, og engasjer dere mer i eget sexliv, kan jo ikke være så bra når man henger seg opp i andres.

T).

Liker ikke: Tannpine. Det har jeg hatt, og det er mareritt. Tannpine og ørepine. Grusomt!

Liker: Tax-free!! Tax-free er genialt!! Mer av det takk!!

U).

Liker ikke: Uvitenhet. Ganske enkelt. Mennesker må gjerne være dumme på masse felter, jeg er det selv. Sport er jeg helt blåst på, skjønner ikke engang hvorfor så mange løper etter en ball, det er da nok baller i verden, hvorfor kan dem ikke bare få hver sin? Mye enklere. Nei det jeg snakker om er det som handler om medmenneskelige relasjoner, det som handler om hvem og hva mennesker er for å kunne forstå hverandre bedre. Religion, kultur, politikk, seksuell legning, pride.. knowledge is power, og forståelse gir aksept!

Liker: Unikt. Alt som er unikt, annerledes, ikke A4, utenfor rammen, berikende.. dere skjønner 😜

V).

Liker ikke: Vold!

Liker: Valentines Day. Liker det bedre og bedre med tiden. Ut å spise på favorittrestauranten med favorittpersonen, kino. Ha en dag som alltid er satt av for å verdsette hverandre og det man har ❤️

W).

Liker ikke: William.

Liker: Wellington Beef. Er veldig glad i mat. Rart jeg ikke skrev Sushi på S, hmm 🤔

X).

Liker ikke: XXX. Altså sensur, jeg liker ikke sensur.

Liker: Xander. Jeg søkte om å endre etternavnet mitt til Xander. Det gikk ikke.

Y).

Liker ikke: Yrkesskader. Altså, hvor fortvilende er det ikke å bli ødelagt i egen jobb. Eller bli belastet på en destruktiv måte psykisk eller fysisk i jobben sin. Jeg måtte omskolere meg fra hjelpepleier til kokk. Så endre jeg opp som pedagogisk medarbeider i barnehage, statist og blogger 😂

Liker: Yoghurt. Jeg liker yoghurt. Med skogsbær er favoritten!

Z).

Liker ikke: Zalo. Den antibakterielle. Den dreper bakterier vi faktisk skal ha. Kjøper original Zalo jeg.

Liker: Zoo. Jeg liker dyr og dyrehager. Dyrehager som har forsvarlig dyrehold der dyrene faktisk trives. At kravene til hvert dyr er tilfredsstilt!

Æ).

Liker ikke: Ærekrenking. Hva er vitsen med å krenke noen kun for krenkelsens skyld? Teit!

Liker: Ærlighet setter jeg virkelig pris på. Jeg gjør då godt jeg kan selv og forventer det av folk jeg har rundt meg. Uten ærlighet så har man egentlig ingenting.

Ø).

Liker ikke: Øreverk.

Liker: Øl er kultur. Mack og Aass 👍🏾

Å).

Liker ikke: Åreknuter vil jeg ikke ha!

Liker: Åpninger! Når noe åpner seg da blir jeg glad, spesielt i disse dager 😜


Tusen takk for at dere leser, håper dere vil følge bloggen, det kan dere gjøre på MeWe med å klikke på denne linken —> BT!! Eller dere kan følge bloggen på Facebook med å klikke på denne linken —> BT!!

Eller dere kan klikke dere direkte inn på bloggen anytime her: Bunny Trash.

#abc

❤️🧡💛💚💙💜

8 kommentarer

Siste innlegg