Det absolutt siste du trenger er akkurat det!


Jeg har det helt fint med hvem jeg er, hvordan jeg er og hva jeg er. Disse menneskene som bruker sin tid på å fortelle andre at man ikke er normale, at man ikke er helt som man skal være, at det er noe galt med en, dette er liksom ikke noen jeg burde bruke særlig tid på, men jeg gjør det noen ganger likevel. Det handler ikke bare om meg, det handler om alle de der ute som ikke har det så bra med seg selv, de som lever i grenseland på om de faktisk orker mer. De som velger å avslutte sitt liv fordi de selverklærte normale får de til å føle seg verdiløse. Jeg bryr meg om andre mennesker, de som ikke er normale, de som blir uskyldig dømt av de selverklærte normale.

Det er selvfølgelig trist, skuffende og frustrerende å se at så mange mennesker der ute tror dem er så mye bedre enn de som ikke er som dem. Men det er noe med at når en ser, hører og leser hvordan disse menneskene faktisk er, da er ikke dette såkalte «normale» noe å strebe etter. Det er ikke slik jeg ønsker å være i hvert fall. Jeg tror faktisk helt oppriktig at jeg som unormal, er både bedre menneske og alt i alt har det bedre med meg selv enn de overnevnte.

Jeg har sider med meg selv som jeg jobber med for å være et bedre menneske enn jeg er. Slik mener jeg det burde være, at man ønsker andre godt, at man har vilje for å stå opp for andre. Snakker imot religiøs fanatisme og destruktive ideologier. Jeg kan aldri bli et perfekt menneske, det ønsker jeg ikke være, men bra nok for meg og mine.

Jeg kan vel også virke hovmodig og arrogant når jeg legger fram påstanden om at jeg er et mye bedre menneske enn så mange der ute. Men det er vel derfor mennesker føler at de må tråkke på andre, fortelle andre at de er ikke normale, men avvikere og syke. De er vel av den oppfatning at med å overbevise seg selv om akkurat det, så kan de overbevise seg selv om at de er ikke de dårlige menneskene de opptrer som. De har jo Bibelen og Koranen til å underbygge dette, så da slipper de kjenne på følelsene om hva som er riktig og galt. De slipper å tenke selv. Noen gjorde det for dem og skrev det ned for mange mange hundre år siden. Nå lo jeg litt, det er for meg latterlig.

Jeg gjør det samme, de dårlige menneskene der ute gjør meg til et bedre menneske, hahaha.. men jeg trenger ingen bok, er overbevist, helt av meg selv, unormal som jeg er.

Hitler var jødehater og homohater. Det fantes vel aldri en legitim grunn for han å ha slik en oppfatning, men han mente likevel at disse var verdt mindre. At disse ikke var normale og ikke som mennesker skulle være. Og hvordan ble Hitlers ettermæle? Såvidt jeg vet står navnet hans skrevet i historiebøkene som et av de verste, mest ondskapsfulle menneskene noensinne. Om ikke dét absolutt verste mennesket!

Tar jeg feil?

Lykke til folkens med deres streben etter å være normale. I dag skal jeg bevege meg ut i samfunnet og være den unormale personen jeg er. Snart skal jeg spise frokost sammen med snuppen min. Bæsje og tisse i toalettet. Ta en dusj, stelle meg, pusse tennene. Lufte jentene våre. Alt dette som unormale mennesker gjør. Så skal vi dra til Svelvik og besøke grava til mammaen hans. Etterpå skal vi kose oss, jeg antar at vi skal ta en matbit ved Svelvikstrømmen før vi drar hjem igjen. Bare nyte livet vi er gitt, elske ikke hate. Ja til livet og kjærligheten. Utenom det har vi ingen planer, han skal på kveldsjobb, jeg tar kvelden som den kommer. Og jeg vet at både dagen og kvelden blir bra, for jeg er ikke normal, det er det absolutt siste noen trenger å være 😜😘


Tusen takk for at dere leser, håper dere vil følge bloggen, det kan dere gjøre på MeWe med å klikke på denne linken —> BT!! Eller dere kan følge bloggen på Facebook med å klikke på denne linken —> BT!!

Eller dere kan klikke dere direkte inn på bloggen anytime her: Bunny Trash.

Ja til livet og kjærligheten 💜

#pride #aksept #likeverd #kjærlighet #normal #unormal #religion #hat #menneske #medmenneske #sol #sommer

❤️🧡💛💚💙💜

6 kommentarer

Siste innlegg