Lily Sophie 13 år om rasisme i verden.


«Det er noen som føler seg fanget i sitt eget land. Hvorfor og hvordan kan det fortsatt være sånn?

I dag er det litt over 65 år siden Rosa Parks ble arrestert, 20 år siden drapet på Benjamin Hermansen, og det har ikke engang gått et år siden George Floyd ble drept i USA.

Dette er bare noe av noe av det som har skjedd og skjer i verden i dag.

Å bli drept på grunn av hudfarge, tro eller bakgrunn er så feil. Det er mange flere enn du tror som er redd for å gå ut av døren hver eneste dag her i Norge, kun fordi noen mener de ikke hører til her.

Vi må gjøre noe før det er for sent. Alle som ser noen som blir mobbet eller undertrykt på grunn av hudfarge, må si ifra! Ikke tenk at dette er noe som går over, eller at noen andre ordner opp.

Det er ikke alltid dem som trykker andre ned, som har skylden. De er med på det, men ofte har de lært det av voksne de omgås med. Hvis et barn kun er med mennesker som er imot andre mennesker med en annen tro eller hudfarge enn dem, vil barna lære at det er sånn verden er.

Men verden skal ikke være sånn.

Vi må få alle til å føle seg trygge. Alle skal kunne gå ut uten at de skal være redde eller usikre.

Hvis du selv har noe imot mennesker med mørk hudfarge, leser dette og sier til deg selv at du ikke kommer til å forandre på den meningen, så kan du ha den. Men gjør meg og mange andre en tjeneste ved ikke å påvirke andre med den».

Dette var på trykk i Aftenposten i dag, skrevet av en 13 år gammel jente. Dere kan se det selv her: Aftenposten: Verden skal ikke være sånn (Lily Sophie 13 år)

Les videre..


I hjertet mitt er jeg så helt enig med denne jenta, men hennes ord blir for enkelt, så jeg bare må svare på dette. Svare, rett og slett fordi jeg synes det er så trist at unge mennesker i dag blir fortalt at rasisme og ondskap er et enveistog. At dette er et problem hvor kun hvite er rasister, og alle som er mørkere i huden er ofre. Den fremstillingen i seg selv er jo rasistisk.

Se på sakene det henvises til. De nevnte personene som er utsatt i rasismens navn. Rosa Parks og Benjamin Hermansen. Og tredje person nevnes i en oppsiktsvekkende setning: «det har ikke engang gått et år siden George Floyd ble drept».

Disse tre er mørke.

Hva med at når ungdom først skal lære om rasisme, og forstå hva som skjer, hva med at de får kunnskap om årsakene til rasismen?

Å stakkarsliggjøre folkegrupper på bakgrunn av hudfarge, å ensidig fremstille mørkhudete som uskyldige ofre og hvite som onde gjerningspersoner det skaper rasisme. Det er en direkte årsak til voksende rasisme!

Hvorfor nevnes ikke læreren Samuel Paty i Frankrike? Det er jo en nyere hendelse i rasismen navn. Grusommere også. Mannen ble halshugget av islamister. Barn nede i 13-15 år sitter på tiltalebenken for å ha medvirket og tilrettelagt for dette bestialske drapet som utløste flere terrorhandlinger og drap. Blant annet halshuggingen av tobarnsmoren i Nice og de to andre som ble drept under knivangrepet.

Hvorfor nevnes ikke hevntoktene til BLM som brente ned hus og hjem, ødela livsgrunnlaget til så mange mennesker, skadet og drepte? Hvorfor fremstilles BLM som en bra ting? Denne organisasjonen er jo rendyrket ond rasisme.

Hvorfor nevnes ikke drapene på nordmennene Håvard Pedersen, Marie Skuland, Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen som ble voldtatte, torturerte og drepte på de mest grusomme og groteske vis.

Nylig ble en 16 år gammel gutt fra Syria arrestert for terrorplanlegging, hans agenda var å forgifte, drepe, oss hvite vantro nordmenn. Vantro vil si alle som ikke er muslimer, muhammedanere eller islamister.

I dag sitter seks gutter med innvandrerbakgrunn tiltalt her i Norge for gjentatte og grove gruppevoldtekter av en mindreårig hvit norsk jente. Ingen sier noe om denne saken. Den delen om hva som skjer i samfunnet holdes det taust om. Vi vet om denne saken, vi vet hva som har skjedd, men hverken vi, media eller denne 13 år gamle jenta i Aftenposten tar til ordet for denne mindreårige norske jenta.

En liten jente, et barn, som ble utsatt for de mest grusomme handlinger som i all sannsynlighet kommer til å prege henne resten av hennes liv. Prege henne på en måte som i verste fall kan resultere i at hun kommer til å føle seg verdiløs som menneske resten av sine dager.

Denne siden av grusomme rasistiske handlinger tabulegges. Hvorfor?

Og hva med den røde tråden gjennom dette? Elefanten i rommet. Islam.

Hvorfor lærer ikke norsk ungdom om hva islam er? Hvor rasistisk og ond islam er? Om menneskesyn i islam? Om kvinneundertrykkelsen i islam? Tvangsekteskap? Barnebruder og pedofili? Kjønnslemlestelsene og volden mot kvinner og barn? Den sosiale kontrollen og sharialov i islam? Om henrettelsene av homofile? Henrettelsene av voldtatte kvinner?

Hvordan skal man bekjempe rasisme når kunnskap om årsaker til rasismen dekkes over og ties om? Dette undervises ikke om i skolene, media belyser det ikke, politikerne dekker over og unnskylder. Dette øker rasisme, så da er det jo en stor løgn at en ønsker til livs hat og rasisme!

Aftenposten trykker innlegget til denne 13 år gamle jenta. Dette for å påvirke oss. Jenta skriver «å bli drept på grunn av hudfarge, tro eller bakgrunn er så feil». Da er det på tide å forby religioner og farlige ideologier som islam, la oss begynne der kjære Aftenposten og andre media som Dagbladet, VG, NRK, TV2 og så videre.

La oss bli belyst om sannheten, og gjøre noe med den. Legg fakta på bordet!! Ikke driv med løgner og hjernevask av 13 åringer til å tro at ondskap og rasisme i 2021 er alene på hvite menneskers skuldre!!

Lik og del til dette kommer fram til Lily Sophie og hennes generasjon av ungdommer som blir ført bak lyset, lik og del hvis du ønsker ondskap og rasisme til livs, lik og del dersom du er en som bryr deg!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rasisme #ondskap #islam #aftenposten #lilysophie #bunnytrash

 

8 kommentarer
  1. Skal en ha noe håp om å bekjempe rasismeproblematikken, må en i allefall behandle alle likt! Sånn som det er nå, må en jo gå på nåler for ikke å komme i skade for å si ett eller annet som fornærmer de som er fargede! Når de samtidig ikke har noen sperrer i hht hva som kan slenges til oss, kjenner jeg faktisk at piggene kommer ut av ren uro for hvor dette bærer..

   1. Svarte barn i Kongo dør i kobolt gruvene for at hvite rike kan kjøre rundt i el-biler, lik at MDG kan skryte av de er best i verden på klima-

  2. Sitat; “Å bli drept på grunn av hudfarge, tro eller bakgrunn er så feil. Det er mange flere enn du tror som er redd for å gå ut av døren hver eneste dag her i Norge, kun fordi noen mener de ikke hører til her.”

   Vel, greit, men ……… ! For å snu på flisa:
   Hvor mange blir drept fordi de tilegner seg en livsstil som noen, les: foreldre, søsken eller familie, ikke kan tillate dem å leve i Norge, men krever at dem fortsatt skal leve som om dem bodde i gamlelandet?

   Enhver sak har tre sider! Minst!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg