Dømmer du andre ut fra navn eller utseende?


I dag kom kommentaren igjen, en som skrev til meg at «du får mer oppmerksomhet med et litt mer tiltalende blogg navn» 😂😂😂

Mitt svar til det er at jeg er klar over det. Det er en av grunnene til at jeg valgte navnet. Og selve grunnen til at jeg har beholdt navnet. Bloggen Bunny Trash har eksistert i over ti år!

Hver dag opplever mennesker mobbing, harselering og hets. Det verste er at folk blir mobbet og sittende med arr for livet for noe så dumt som utseende, og mange blir mobbet med navn. Ingen skal måtte føle vondt på grunn av sitt utseende, det er de som påfører andre den smerten som er de stygge.

Noen blir også mobbet for det navnet de er gitt, tenk det, jeg kjenner faktisk flere som har endret navnet sitt fordi det er misbrukt i mobbing. Noe så tragisk at mennesker blir trigget i smerte og det oppstår vonde følelser hver gang en hører sitt eget navn. Det er faktisk for jævlig!

Så har man alle disse kallenavnene som en blir gitt i mobbingens navn. Jeg fikk en del navn selv i min barndom, stygge og vonde navn. Derav har jeg vokst på mottoet at «det som ikke ødelegger deg gjør deg sterkere». Og jeg synes det er veldig greit at folk som dømmer ut fra navn og/eller utseende holder seg unna meg og bloggen min.

Jeg er Bunny Trash, men du kan kalle meg akkurat hva du vil, det sier mer om deg og hvem du er, enn det sier om meg. Jeg vet hvem jeg er, jeg er ikke her for å tekkes noen, så greit er nå det 😜😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#mobbing #bunnytrash

2 kommentarer
    1. Her kan jeg faktisk røpe det var nettopp navnet som fikk meg til å klikke meg inn på denne bloggen første gang, da jeg som helt ny blogger var på leting etter blogger for å følge selv. Med den enorme dominansen det var av rosabloggere den gangen, gikk jeg rett og slett for mannlige bloggere, hvor sannsynligheten for treff var høyest. – Og en rosabloggende 20-åring skjulte seg neppe bak navnet Bunny trash, i tillegg til at det hadde dette litt røff i kantene preget jeg så for meg å kunne identifisere meg med ,)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg