«Å starte en bedrift gir helt fantastiske ringvirkninger»


Hellige Madonna hvor jeg savner akkurat dette. Å kunne ta forskjellige oppdrag rundt omkring, gjøre nye ting jeg ikke har gjort før, treffe nye interessante folk. Bare det å jobbe savner jeg. Misunner de som har jobb. Ser fram til at jeg kan få en mer variert hverdag igjen. Det å lære noe i praksis fremfor å bare lese om ting, det gleder jeg meg til. Det er på tide nå, virkelig!

Det utlyses enda oppdrag, ikke like ofte da, og en tid var det helt «dødt». Men på grunn av hvordan det har vært siste året, at jeg må bruke kollektivt for å komme meg imellom, at jeg har andre å ta hensyn til og så videre, så har jeg ikke påtatt meg noen oppdrag på over et år.

Før ble jeg oppringt en del av oppdragsgivere, men det skjer ikke lengre. De ringer i hovedsak til de som befinner seg innenfor visse «ringer», i de områdene der oppdragene gjennomføres. Det meste skjer jo i Oslo, her i Drammen er det egentlig ingenting.

Denne reklamen under, «Ringvirkninger», for DNB ble spilt inn 17. september 2017. Det er altså tilnærmet 3,5 år siden. Forandret meg mye, synes dere ikke?!

Jeg fikk oppdraget av Dagslys AS.

Fra jeg dro hjemmefra til jeg var hjemme igjen tok det 13 timer. Jeg var helt gåen i beina og sliten. Men det var en kjempefin dag, en positiv opplevelse med masse nye erfaringer og et første møte med mange som jeg har jobbet med i ettertid.

Det som var utfordringen med denne reklamen er at det er en «one-take» med 123 mennesker, og det hele filmes i ett. Ingen klipping. Det ble gjort om og om og om og om og om igjen. Det å unngå at noen ser inn i kamera, at noen går for fort eller for sent inn i ringen, at noen gjør andre feil, snubler, ler.. Det er vanskeligere enn det ser ut. Mye snacks, god mat og drikke fikk vi gjennom det hele, så vi koste oss masse.

Til slutt ble alle disse timene 1 minutt. Noen som ser meg, eller kjenner meg igjen?

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#dagslys #reklame #ringvirkninger #alarmoperatør #oslo #dnb

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg