Hurra, Hei og Hopp!!!

Hvorfor jeg er så glad? Har jeg noen rett til dét? Vel, vel, vel.. jeg er ofte glad og fornøyd, men jeg ser selv at det en hel del ganger ikke virker slik ut fra innleggene mine her i bloggen. Det er engasjement, og ofte blir jeg enda mer engasjert mens jeg skriver. Politisk misnøye betyr ikke automatisk misnøye ellers. Minner om at bloggen faktisk heter Bunny Trash.

Så gjør dere klare for å bli fullstendig «thrashed» 😂

*Nå skinner sola inn vinduene og på balkongen her. Jeg nyter kaffe i baileys og tar meg en røyk. Muligheten til slike nytelser verdsettes høyt.

*En «Oase» av planter vokser enda og trives her hos oss. Stadig kommer det nye tomater. Paprikaplantene som jeg ikke trodde det skulle komme én eneste paprika på har nå mengder av voksende paprika. Og avokadoplanten jeg ikke trodde det var liv laget for her er blitt såpass stor at jeg må ut i finværet senere i dag for å kjøpe jord og potte og da få plantet den om.


*Jentene våre ligger og snorker på sofaen, de er friske og glade og får meg til å smile godt mange ganger hver dag. Den betingelsesløse og ekte kjærligheten de viser er så utrolig fantastisk at en ikke skulle tro at det er mulig.

*Leiligheten vi kjøpte for et år siden er både snuppen min og jeg like fornøyde med i dag som da kjøpet ble gjennomført. Eller sannheten er at vi faktisk blir enda mer fornøyde for hver dag. Det er veldig godt å våkne her hver morgen og føle velværet, atmosfæren og stemningen.


*Musikken står på, musikk har alltid vært en positiv greie i livet mitt. Hva hadde livet vært uten musikk? Har en egen spilleliste som ruller akkurat nå. Selvfølgelig er det et par Madonna sanger på den. «Levitating» som er en remix av Dua Lipas originale, i denne versjonen er også Missy Elliott med i tillegg til Lipa og Madonna. Så er det «I don’t search, I find» og «Come Alive» fra Madonnas nyeste eksperimentelle og geniale album «Madame X». Og det er mye annet snadder for ørene på denne spillelisten. Amazing!

*Helsen er fremdeles bedre enn den har vært på over 10 år. Det er nå passert et år siden jeg fant en metode som fungerte for meg til å kunne gå ned så mye som 28 kilo på cirka 7 måneder. Målet var 22 kilo på et år. Tror det lønnet seg å ikke sette målet for høyt, det ga mer motivasjon når resultatene viste seg. Vektreduksjon og terapi fungerer, indre styrke, og det å aldri gi opp, uansett faen!


*Jeg har mye å glede meg over, fra de minste ting til det større og mer betydelige og viktige. Kan sitte her lenge og ramse opp, men det holder med å si at jeg er så inderlig glad og stolt over snuppen min, som er den han er og står på. Alle disse årene sammen ville jeg ikke vært foruten. En fantastisk sjel som jeg elsker ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#familie #livet #gleder #blomster #planter #musikk #venner #madonna #comealive #madamex #glede #missyelliott #dualipa #levitating #idontsearchifind #leilighet #helse #ella #ariel #mops #terapi #kaedusåglafer #terjetysland #stakkarsklovn #blogg #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg