Hva gjør jeg nå?


Hva jeg gjør nå?

Jo det kan jeg fortelle dere.

Jeg ligger på balkongsofaen med en kaffebaileys på bordkanten og tar morgenrøyken min. Merker at jeg er i et bedre humør i dag, så når jeg nå etterhvert forhåpentligvis får opp formen, får kroppen til å fungere optimalt, så skal jeg starte dagen for fullt.

Planen er å få ryddet unna oppvasken som har stått til tørk over natta. Jeg skal støvsuge møblene her, og jeg skal vaske gulvene. Deretter blir det en runde med jentene. Det er nydelig vær og en fin temperatur, så det blir bare deilig å spasere litt rundt i bydelen her.

Senere blir det en enkel middag når snuppen min kommer hjem. Så slapper vi av litt før vi steller oss og gjør klart til kvelden. Da blir det snacks på bordet, potetgull, ostepop og dip. Kanskje også spekemat fra Spekebua.

Vi skal ta oss noen drinker her i kveld. Det er lenge siden vi har tatt drinker på en fredags kveld, vanligvis tar vi den kosen på lørdager. Men jobbturnusen til min kjære gjør at en sjelden gang blir det fredagskos i stedet for lørdag.

Håpet kanskje en venn eller tre ville komme å dele kvelden med oss, det hadde vært ekstra koselig. Men med situasjonen i dagens Norge så kan man ikke forvente det.

Folk mister humøret av alt som skjer. Noen blir stressa, noen frustrerte. Noen blir redde, og jeg vet noen opplever angst og vipper på grensa til depresjon. Noen er deprimerte og sliter veldig. Den psykiske helse ødelegges under corona og kommer til å bli et stort økende trist problem fremover.

Vi må holde motet oppe så godt vi kan, det er viktig. Så ja, akkurat nå driver jeg med å lage en spilleliste på Spotify for i kveld. Prøver å finne litt ‘feelgood’ musikk. Musikk er veldig terapeutisk og bra for sjela. Hva hadde livet vært uten musikk?

For egen del så hadde et liv uten musikk vært verre enn et liv med koronarestriksjoner og munnbind. Så folkens, husk å holde avstand når dere er blant folk, vask hendene ofte, kos dere hjemme og spill musikk. Det er de beste rådene jeg kan gi i dag.

Beste ønsker for og til dere alle 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#feelgood #liveyourlifebefree #holdavstand #brydeg #mentalhelse #psykiskhelse #vaskhender #spillmusikk #dans #musikk #glede #omsorg #omtanke #kjærlighet #vennskap #jatillivet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg