Smitten er størst i Drammen!

Dette kom ikke som noen bombe. Jeg har bemerket dette flere ganger i bloggen her, på min private Facebook og in real life. Gjennom 8 måneder har jeg bemerket disse overfulle bussene der de eldste ungdommene + kommer ombord, går gjennom hele bussen og gjør en type handhilsen med alle de kjenner, sier «bror» og klemmer. Denne trenden har de holdt på med gjennom alle disse månedene.

Gjennom sommeren ble mange buss avganger halvert. De gikk over til sommerruter. Jeg har stilt spørsmål, hvorfor?? Hvorfor ble det ikke heller satt inn flere busser, eller i det minste opprettholdt vanlige ruter? Hvorfor ble det ikke satt inn noen form for kontroll med bussene?

Nå er det ikke bare mennesker med tydelige symptomer som blir testet for Covid19 lengre. Nå testes alle. Og selvfølgelig oppdages mer smitte. Nå ser vi hvor mange som egentlig flyr rundt som bærere av dette viruset. Nå er Drammen rødt, og Drammen er den byen i Norge med mest økning.

Det er kommet frem at det er innvandrermiljøer som er det største problemet. Jeg skrev i et blogginnlegg nylig: «Årsaken til spredning i Norge er personer født i Somalia, Pakistan, Irak, Afghanistan, Serbia og Tyrkia». Dette fikk jeg fra helsemyndighetene. Samme setning skrev jeg på min personlige Facebook-profil, hvor jeg også hevdet at nå er det nok uforsvarlig innvandring til Norge, og ikke fungerende integrering fra statens side. Jeg avsluttet med: «For fremtiden, steng grensene, ikke Norge».

Det tok ikke lang tid før det kom fra et par stykker om at det ikke er noe hold i det jeg hadde skrevet, og at jeg «sprer hat og drit». Med andre ord så skal ikke folk fakta-opplyses. Enkelte ting skal man bare holde helt kjeft om? Jeg tror folk flest vil vite årsakene til spredning, hvilke grupper og miljøer dette faktisk handler om. Vi snakker om sikkerhet, dugnad, holde hverandre trygge og så videre. Det er da for faen tryggere å vite enn å ikke vite. Nå er det noen i karantene i flere blokker her på Fjell, og det er kommet ut at noen beveger seg ut blant folk. Det er greit å vite, hold dere unna Fjell-bussen.

Dette har ikke noe med fordommer og rasisme å gjøre. Vi må kunne snakke åpent om hva som skjer, hvor det skjer, årsakene. Hvordan skal man ellers komme seg gjennom denne dugnaden? Ved å tie??


Nå skal disse miljøene, innvandrermiljøene forsvares i flere media. I den ene avisen står det at innvandrerne «må velge mellom mat og munnbind» og andre dumme påstander. Les selv!

Filter Nyheter: Må velge mellom munnbind og mat»

Dette er bare idiotisk. De viktigste tiltak for å hindre spredning av uansett virus er å holde avstand og hygiene. Det er faktisk gratis!! Jeg selv bor i en meget tettbefolket bydel, det er høyere andel innvandrere her enn etniske norske. Jeg er ufør. I all hovedsak går jeg til og fra byen når jeg har ærender. Men på busstoppene ser jeg grupper som hopper på bussen for å sitte på med den et eller to busstopp videre. Så disse påstandene ER idiotiske!!

Ikke råd til munnbind? Hold avstand!! Man trenger ikke presse seg inn i en buss for å slippe å gå 150 meter! Og når man da attpåtil skal klemme alle sine brødre. Da gir man faen, har ikke noe med dårlig råd å gjøre!!

Videre i løpet av helga har Drammens Tidende kommet ut med en artikkel hvor det faktisk igjen innrømmes at innvandrerandelen av byen er årsaken til høy smittespredning. Det er faktisk hva de skriver, med en litt annen måte å ordlegge seg på. Her påstås det at det er manglende informasjon til flerspråklige. At de ikke kan Norsk.

Drammens Tidende: Erna med streng pekefinger til Drammen.

I lederen står følgende:

«LEDER: Først lørdag formiddag innrømmer smittevernoverlege Einar Sagberg overfor Drammens Tidende at smittebølgen i Drammen kan ha sammenheng med manglende informasjon til innvandrerbefolkningen. Han ber om hjelp fra flerspråklige til å nå ut med nødvendig informasjon.»

Jeg bare måtte kommentere saken, og jeg skrev følgende:

«Dette er tull. Kan INGEN innvandrere norsk? Snakker de ikke med hverandre, har de ikke mobiler og internet med translator, nyheter og oppdateringer? Alle ikke-norske som jeg kjenner har dét. Tror nok dette handler mer om holdninger innenfor bestemte miljøer, enn det handler om mangel på språk-kunnskaper. Det som er tydeligst her er jo innrømmelsen av hvor spredningen er størst».

Nå er det vel på tide å gjøre tiltak der hvor problemene faktisk er. Det er vel på tide også å stanse all innvandring. Det er ukulturer og farlige holdninger som er problemet. Ikke språk. Alt som legges ut på internett kan bli oversatt til praktisk talt uansett språk ved noen få tastetrykk. Kutt ut bullshit og gjør noe, start med å stenge grensene!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #tiltak #restriksjoner #influensa #pandemi #smitte #bærere #epidemi #influensaepidemi #samfunn #kolonisering #bærer #myndigheter #regjering #benthøie #fhi #ernasolberg #smittetall #lockdown #munnbind #drammenstidende #dt #filternyheter #brakar #innvandring #integrering #innvandrere #vy #flyktninger #smitteoverlege #einarsagberg #asylsøkere #migranter #corona #covid19 #virus #2020 #fjell #drammen #norge

#vaskhender #holdavstand

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg