Reisen til Rock’n’Roll Island, den flotteste øya i verden!

Ligger på sofaen og slapper av med musikk i høyttalerne og kaffebaileys i koppen. To ting som verdsettes utrolig mye for tiden. Hadde blitt gal uten musikk. Skulle jeg bare sittet her i stillheten under lockdown? Skulle jeg hatt på TV for å høre lyder, eller gått ut og hørt på trafikken? Det er jo bare støy, masete. Masete støy som hadde gjort meg galere enn stillhet over tid.

Musikk er fantastisk. Musikk tar meg med til andre steder. Musikk gjør ensomhet fraværende. Musikk setter en i kontakt med følelser. Musikk er en utrolig god venn som aldri svikter.

Jeg er en sosial type som liker å ha folk rundt meg. Ikke hvem som helst da, men flotte folk som jeg er glad i og verdsetter. Venner. Jeg er egentlig ikke så glad i mennesker ellers, hehe.. de fleste er støyete og masete. Som biler og sirener. Jeg liker dyr bedre.


Dyr er fantastiske. Mopser, pingviner, surikater, pandaer, spøkelsesaper, slanger, edderkopper, blå frosker, delfiner, kampfisker, minigriser, hvite tigre, løver, koalaer, ekorn og kolibrier. Listen er lang. Naturen er amazing, men jeg kan ikke ta den med meg hjem, og jeg kan ikke reise. Fysisk reise.

Den lokale naturen er flott den også, bevares, men det begrenser seg hvor givende den er når en nesten har utforsket hver en krik og krok i gåavstand gjennom dette hersens året 2020. Alt fysisk er begrenset.

Musikk begrenser seg ikke, og den tar meg med ut i naturen, tar meg med på reiser som ikke koster noe. Musikk løfter humøret og tilværelsen. Er så glad jeg har feite høyttalere og en god forsterker. Bare guffer opp lyden og reiser til de mest fantastiske plasser som er bare mine egne, private. Musikk er min beste venn i disse tider når vi skal være minst mulig sosiale.


I går kjøpte jeg det nye albumet til Miley Cyrus «Plastic Hearts», og hun tar meg med på en reise til en øy i Karibien. Rock’n’Roll Island. Krystallklart turkis hav med delfiner som hopper og leker. Masse palmer og røde drinker med plast-sugerør. Og jeg bare rocker løs i min lille rosa badebukse og «Fuck You» sandaler. Det er deilig på Rock’n’Roll Island. Befriende følelse av endeløs utrolig frihet, en frihet som Bent Høie eller Erna Solberg aldri kan ta fra meg uansett hvor mye dem prøver.

Jeg anbefaler virkelig Miley Cyrus nye album «Plastic Hearts». Den rocker. Med seg på albumet har hun Dua Lipa, Billy Idol og Joan Jett & The Blackhearts. Så det er som hun spesiallaget albumet til meg. Er stor fan av alle de nevnte.

Forrige uke var jeg mye i Australia. Det var Kylie Minogue som tok meg med dit. På diskotek i Melbourne, Adelaide og Sydney. Kylie ga nylig ut nytt album «Disco». Med første høring så er albumet veldig typisk. Altså disco. Det er liksom veldig Abba, Bee Gees, Gloria Gaynor og sånn gammelt 70, tidlig 80-talls. Men etterhvert kommer pulsen, og en merker hvor glad en blir av musikken. Den får meg til å smile, og danse danse danse. «DanceFloor Darling». Diskotekene i Australia er bare en opplevelse uten sidestykke. «Magic». Dere burde reise dit.

Andre reiser jeg har gjort i år så vil jeg nevne Billy Idol sin cyberverden. «Wasteland». Et undervurdert album fra 1993 som heter «Cyberpunk». For meg er «Cyberpunk» hans beste skive. Og den reisen med han er bare så fargesprakende, intens og vill at jeg får ikke nok. Må oppleves!

Så er det jo selvfølgelig «Madame X» fra Madonna. Hennes siste, altså nyeste album. Utgitt i fjor. Også veldig undervurdert. Jeg har vært på mange reiser med «Madame X». Ut å spise på tapasrestauranter i Spania, i småbyer som Althea og Albir. Danset Cha-Cha i «Medellín» i Columbia. Bacalao-party i Lisboa, Portugal. Jeg har badet naken på Cape Verde. Reist med pirater til Agadir i Marokko. Og danset rævva av meg på nattklubb i Los Angeles i statene. «Madame X» tar meg til mange steder. «I Rise», føler virkelig at jeg lever når denne skiva guffes.

Takk for at dere leser, og håper dere har det bra og at dere har ting i livet som gir dere masse glede som musikken gir meg. Hvis dere liker musikk (er det mulig å ikke like?), hvis dere liker å reise, da håper jeg dere har funnet litt inspirasjon her. Guff opp og rop «Ja til livet»!!

Takk igjen 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#musikk #reise #livet #naturen #glede #dans #frihet #befrielse #rocknroll

 

 

2 kommentarer
    1. Savner musikk når jeg tenker på det! Har ikke hørt på musikk siden mannen i mitt liv døde! Føler det blir galt av meg å glede meg med musikk uten han! Så her blir det bare tv, men takket være din glede som smittet over til meg,sådde ett lite håp om att jeg snart kan glede meg med musikk igjen! Tusen takk!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg