Noen må tørre når regjeringen tier om det!

Smitteoppsporing er prosessen med å finne, informere og eventuelt følge opp eller teste nærkontaktene til pasienter som får påvist covid-19 (indekspasienter) samt kartlegge hvordan indekspasienten selv er blitt smittet. Formålet er å forebygge videre smitte fra nærkontaktene dersom det viser seg at de faktisk er smittet. I tillegg kan smitteopp- sporingen gi bedre forståelse av smittespredningen.

I Norge er det mye snakk om smittesporing fra regjeringen sin kant, og litt i media. Men hva blir delt med oss folket? Overskrifter som «nå er det alvor», «økt smitte», «strengere tiltak og anbefalinger». Vi får beskjed om å ikke være med venner og familie, ikke være sosiale. Det regjeringen, storting og media ikke sier noe om, i hvert fall veldig lite, er at spredningen av koronaviruset i Norge er en direkte konsekvens av deres ubrukelige innvandring- og integreringspolitikk.

«FHI: 10 prosent av de smittede står for 80 prosent av smittespredningen».

Bildet øverst er bare 4-5 dager gammelt og illustrerer hvor «godt» folk i enkelte andre land jobber og deltar for å bekjempe viruset Covid19 og koronapandemien. Denne holdningen er også importert til Norge og den holdningen øker, raskt.

Årsaken til spredning i Norge er personer født i Somalia (!!!), Pakistan, Irak, Afghanistan, Serbia og Tyrkia. Dette kan dere sjekke opp mot FHI, SSB og Google!

#50ERNOK !!!

Noen må si det høyt når regjeringen og mainstream media ikke tenker gjøre det! De fortsetter heller å skape frykt, redsel, sinne og frustrasjon med sin propaganda mot det Norske folk.

For fremtiden, steng grensene, ikke Norge!!


Forrige innlegg om korona: DE LYVER OG FORTELLER FOLK AT DE ER SYKE, NÅR DE FAKTISK IKKE ER DET!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #tiltak #restriksjoner #sykehus #influensa #pandemi #smitte #bærere #epidemi #influensaepidemi #samfunn #kolonisering #bærer #myndigheter #regjering #benthøie #fhi #ernasolberg #smittetall #lockdown #innvandring #integrering #innvandrere #flyktninger #asylsøkere #migranter #corona #covid19 #virus #2020 #norge

#vaskhender #holdavstand

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg