Sylvi Listhaug har endelig tatt bladet fra kjeften!

Det var så utrolig deilig for en time siden å se at Fremskrittspartiets nestleder og ukronede dronning Sylvi Listhaug har tatt bladet fra kjeften og gått ut med hva hun virkelig mener om disse islamistenes angrep på ytringsfriheten, disse grusomme og avskyelige halshuggingene og alt annet de finner på å måtte gjøre i Islams navn.

Listhaug skriver følgende på Facebook:

«En lærer er halshugget etter han viste frem Muhammed-karikaturer. En kvinne ble halshugget i Nice for to dager siden og tre personer ble drept i en kirke, mens gjerningsmannen ropte «Allahu Akbar».

Nå må vi kalle en spade for en spade. Norge er i likhet med Frankrike og resten av Vesten i kamp mot islamismen. Det gjelder ikke alle muslimer. Det gjelder de radikale og ekstreme som krever at vestlige verdier skal vike for islam og volden de bruker for å tvinge Vesten i kne

Den eneste statslederen som har turt å ta bladet fra munnen er Emmanuel Macron. Han sa det nøyaktig slik det er: Islam er i krise. Han varslet kamp for ytringsfrihet og sekulære verdier. Erdogan svarer at Macron må få psykisk hjelp.

Flere europeiske land har vist krystallklar støtte til Frankrike. Den danske utenriksministeren kom med en klar fordømmelse av Erdogan. Den norske regjeringen går som vanlig på gummisåler og er mest opptatt av å ikke støte noen. Feighet er ordet for det. Vi har friskt i minne den forrige karikaturstriden. Da utenriksminister Jonas Gahr Støre la seg på kne for totalitære krefter fremfor å stå opp for våre verdier.

Statsledere har begynt å vike allerede. Den canadiske statsministeren Justin Trudeau er tydeligvis en av dem. Opp kommer mantraet: «Islam har ingenting med dette å gjøre». Da lurer jeg på hvorfor vi ikke ser buddhister, jøder eller kristne som halshugger når de ser en tegning de ikke liker.

I Vesten er ytringsfriheten grunnleggende. Selv for dem man ikke liker. Islamistenes ekstreme tankegods har ingenting i våre land å gjøre. Tiden er overmoden for at vestlige land står sammen og setter ned foten for denne ekstremismen. Vi skal publisere nøyaktig så mange karikaturer vi har lyst til. De kan true så mye de vil. Vi skal aldri la oss true til taushet av islamister».

Dette vil jeg beskrive som en uforbeholden støtte til president Emmanuel Macron og Frankrike. Og hele den vestlige verden for den saks skyld. Dette var virkelig på tide.

Jeg har vært innom siden til Fremskrittspartiets leder, Siv Jensen. Denne gangen har ikke Listhaug og Jensen postet samme tekst og delt på Facebook. Dette er helt og holdent Listhaugs handling. Jensen har i én todelt setning, med et komma mellom, bare nevnt Macron og Frankrike. Hun har heller delt flere innlegg om Halloween og gresskar.

Statsminister Erna Solberg, Høyre og regjeringen forholder seg like tause som de halshuggede ofrene nå er blitt. Det er godt å se at Sylvi Listhaug fremdeles er tøff, og fremdeles ikke lar seg fornekte, forfekte og er en slik person som Norge trenger. En god representant for landet vårt. Jeg har savnet Listhaug, så dette gledet meg å se! Vi må ikke vike én tomme for islamisme og terror!!

Det var alt jeg ville si for denne gang. Takk for titten, og fortsatt god søndagskveld!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sylvilisthaug #frp #listhaug #islam #fremskrittspartiet #islamisering #frankrike #ernasolberg #sivjensen #høyre #islamisme #alquaida #taliban #ekstremisme #president #emmanuel #macron #vantro #innvandring #integrering #receptayyiperdogan #erdogan #terror #mord #drap #halshugging #politikk #koranen #ideologi #erdogan #kafir #ytringsfrihet #taqqiya #europaunderangrep #ytringsfrihet #europaibrann #vestligeverden #vestligeverdier #europa

4 kommentarer
    1. Kan ikke huske at Listhaug noen gang har hatt blad foran munnen, det er det mange andre som har.
     Sylvi Listhaug er nemlig min favoritt politiker. Skulle gjerne sett henne med statsminister klubba!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg