Flyktningestrømmen kommer. Hva med våre egne barn??!!


Bare sånn kort om flyktningestrømmen som kommer via Tyrkia til Europa for tiden.

For mellom 1-2 uker siden besluttet Tyrkias Erdogan å åpne grensene sine for flyktninger mot Europa, dette for å legge press på EU, og for å islamisere den vestlige verden. Og veien til de mest attraktive landene i Europa går via Hellas som nå kjemper hardt for å returnere, sende tilbake flyktningestrømmen.

Tyrkias beslutning om å åpne grensene mot Hellas kom kort tid etter at 33 tyrkiske soldater ble drept i et syrisk luftangrep i Idlib-provinsen nylig. Strømmen av flyktninger er tydelig en del av en organisert kampanje. Dette er altså ikke nye flyktninger som kommer rett fra krigsherjingene i Syria. Flyktningene kommer fra forskjellige provinser til grensen kjørende i taxi, buss og tog.

Her i Norge er godhetstyrraniet og snillismen i gang fra blodrødt hylekor. Vi som mener at grensene bør stenges og flyktningene avvist, vi er idioter og har ingen empati. Vi bryr oss ikke om krigsrammede og barn.

Men hvem er det som egentlig er idiotene?


Kun fire prosent av flyktningene kommer direkte fra krigsherjingene i Syria. Resten er økonomiske ideologiske migranter og lykkejegere fra andre land som Afghanistan, Marokko, Pakistan, Tyrkia og så videre. Det blir gjort intervjuer med migrantene på grensen, og de sier de vil til Tyskland, Sverige og Norge fordi der er det muligheter for penger. Så mao, disse menneskene flykter ikke fra krigsherjede områder, de er trygge,
men risikerer ikke bare egne liv, men også små barns liv på grunn av sin egen oppurtunisme, grådighet og sitt manglende humane menneskesyn. Og likevel er det vi som sier NEI som er idioter, kalde og umenneskelige??!!

Norske main stream media maler bilder, konstruerer en absurd virkelighet og de lavpannede naive her til lands kaster seg på i sin uvitenhet. Hva med å opplyse seg selv om hva som faktisk pågår?

«De kommer fra krig, det er barn det er snakk om». Jeg blir så jævlig irritert.

Hva med å skjønne at vi ikke vil ha sharia-lover, islamisering og ukulturer hit mer enn absolutt nødvendig. Vi vil at folk skal få lov til å leve trygge i denne verden, spesielt i vårt eget land, det gjelder også egen trygghet, og trygghet for våre nære og kjære. Vi vil bevare Norge, vi vil ha et trygt, stabilt og godt samfunn, og vi har mange barn her som vi ønsker å beskytte over alt på jord. Gi dem en verdig framtid.

Folk må bruke hodet, det gagner ingen å ødelegge landet vårt med å ta imot tusenvis av uærlige banditter som benytter anledningen med å utnytte muligheten gjennom andres elendighet, og dermed ødelegge for reelle flyktninger og asylsøkere som faktisk trenger hjelp. Og med det sette våre egne barn i grunnløs frykt og livsfare.

Takk!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#organisert #organisertkampanje #fakenews #godhetstyrrani #snillisme #hylekor #blodrødpropaganda #propaganda #maintreammedia #norskemedia #nei #organisertkrimonalitet #islam #islamisme #islamisering #retur #afghanistan #tyrkia #marokko #syria #krig #erdogan #asylsøkere #tvangsretur #asyl #flyktninger #lykkejegere #ulovligeflyktninger #barn #frykt #migranter #økonomiskemigranter #innvandringsstopp #stenggrensene #erna #solberg #ernasolberg #statsminister #høyre #h #monicamæland #mæland #justisminister #beredskapsminister #innvandringsminister #sylvi #sylvilisthaug #listhaug #hellas #empati #fremskrittspartiet #frp #innvandring #livsfare #kristeligfolkeparti #kjellingolfropstad #ropstad #venstre #abidraja #raja #trineskeigrande #skeigrande #eu #europa #hellas #tyskland #sverige #innvandringspolitikk #ruspolitikk #klimapolitikk #veldferdsstaten #velferd #kultur #ukultur #sharia #sharialov#politikk #norge

4 kommentarer
  1. Folk bruker ikke hodet. Tyrkia er full av flyktninger/immigranter fra mange land som har vært der lenge, og det er nok først og fremst disse som stanger mot grensen og prøver å nå Europa. Antar Erdogan gjerne vil ha noen ut av landet…forståelig nok. Men Europa vil helst ikke ha dem. Unntatt enkelte av partiene her i landet? Joda, synd på barna, men..vi kan ikke ta imot alle. Det er fremdeles flest menn blant dem som trasker mot grensene. Store mengder menn.
   Det er krig og spetakkel i de fleste muslimske land. Så rømmer befolkningen. Alle vil til Europa. Problemet er at de drar med seg religionen, kulturen, volden, undertrykkelsene, sosial kontroll, etc hit. Noen av dem ønsker å leve rimelig fritt, men de fanges inn av den sosiale kontrollen , fordi maktsyke imamer og andre vokter dem. Pga det drar flere og flere kvinner/jenter hijaben på. Det er temmelig tragisk egentlig. Til slutt blir de så mange at Europa endres..til det verre. For islam går baklengs inn i fremtiden. Dessverre får dette naziliknende organisasjoner til å vokse også, og det er ikke noe bedre for Europa. En dag blir det helvete.
   Pakistan var ikke så ille på 1970tallet da arbeidsfolk søkte lykken her. Ikke tenkte de på å kreve halalslakting heller. Men Pakistan i dag er temmelig fundamentalistisk….det skjer i alle muslimske land. De blir bare verre og verre. Det er Taliban, IS, og resten av terrororganisasjonene som rår. Samt den helv**** islamversjonen fra Saudi-Arabia…🙄 Afghanistan var et moderne, nesten vestlig-liknende land for mange, mange år siden. I dag er det kort og godt et drittland å leve i. Helt ødelagt..av fundamentalister.
   Helt utrolig at enkelte politikere ikke klarer se helheten. Klart det er synd på folk, de lider, men Europa inkl Norge, har ikke råd til å fø på halve Asia og Afrika, bosette dem, gi dem arbeid. Dessverre en brutal sannhet som mange ikke vil ta inn over seg. Se bare hvor bekymret eliten er for økonomien, bedrifter, arbeidsplasser, mulige konkurser, etc nå pga coronaviruset…det går ikke særlig bra.

  2. Politikerne ser ikke lenger enn sin egen nese, idioter er de! Det er ikke Barn som komer flyktende, det er enslige voksene menn! Man ser godt hvordan det er i Oslo og de andre store byene, det er vold og mye kom etter disse forbannede flyktningene! Jeg har nesten blitt voldtatt av en innvandrer jeg, og han har lært seg norsk og kan ordet “Nei”! Jeg har blitt forfulgt og trakkassert på gaten av en stor innvandrer gjeng, de fulgte etter meg hele tiden mens de slengte ord og hetsende utsagn etter meg! I drammen kan f.eks. ikke homofile menn eller vanlige folk gå hjem fra jobben, for da står det 5 og flere gjenger med innvandrere og banker de opp!
   Jeg spørr igjen; Hva slags “Krigs traumatiserte” flyktninger er dette egentlig? Er Politikerne helt tett i hode eller? Jeg er rasende på innvandrerne, de har ikke medbrakt seg noe annet enn voldt og elendighet! Det er så gale at jeg føler meg livredd når jeg går ut døra og har beskyttelses armbånd for overfall / Voldtekt rundt armen min hele tiden når jeg er ute OG lovlig peppersspray i lummen hele tiden! Er det virkelig slik vi skal ha det i VÅRT EGET LAND???
   UT MED INNVANDRERNE OG STENGT GRENSENE!! INNVANDRERNE ER EN FARE FOR LANDET!!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg