Ikke del på sosiale medier om Covid-19 koronavirus fra andre enn FHI og helsemyndigheter!!

I dag er jeg en mann av få ord, for nå begynner tilstandene i verden å gå innpå meg.

Det faktum at Norge nå er det landet som ligger blant de som har flest smittede av koronaviruset er sjokkerende og skremmende. Vi ligger som nummer tre etter Italia og sør-Korea. Kina som vi har hørt så meget om ligger nå langt nede på listen over antall smittede per million innbyggere.

Fra i dag bør folk ha det klinkende klart for seg å ikke lage egne statuser på sosiale media om Covid-19 koronavirus, ikke dele linker, videoer, uttallelser fra italienske «leger», C-vitaminkurer fra Kina og så videre, IKKE dele noe som IKKE har sin opprinnelse fra FHI, WHO eller sentrale- eller lokale helsemyndigheter.

Det er masse fake news, som kan være direkte livsfarlige for utsatte grupper i vårt samfunn. Main stream media skaper en type hysteri som øker helserisikoen. Jeg vil derfor ikke være med på å spre slike nyheter. Jeg håper alle som jeg kjenner og ellers hiver seg med på denne dugnaden.

Og dere som drar innom butikker og hamstrer brød, mel, melk, gjær, toalettpapir og så videre slik at det er tomt for andre, skam dere!! Ikke bare er dere egoister, men dere gjør folk syke, dere er ikke bier som sprer pollen, dere er mennesker som sprer et virus som er veldig farlig for mange. Idioter!!

Takk!

Legger ved link til FHI’s temaside om koronavirus her: FHI Temaside Corona.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fhi #who #korona #corona #covid19 #epidemi #pandemi #sørkorea #italia #østerike #kina #verden #sykdom #smitte #dugnad #hygiene #sosialemedier #instagram #facebook #stoppsmitten #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg