Covid-19 (Corona) og Cannabis (CBD, THC).

Jeg har nettopp gått meg en liten tur, 8 km, det er ikke verst på en søndag som egentlig er min obligatoriske hviledag.

Jeg fikk også gjort noen «skremmende» observasjoner. På en av byens puber sitter folk som sild i tønne, og da mener jeg som sild i tønne bokstavelig talt!

Stamgjester fra alle byens brune kneiper samlet på én plass. Jeg må si at jeg undrer meg veldig over at akkurat denne plassen holder åpent, mens alle andre steder har måttet stenge??! Tenker at da burde egentlig alle stedene fått holde åpent slik at det er mindre folk på hver plass, og en kan holde litt avstand. Når folk fra alle byens kriker og kroker samles på én plass vil jeg tro at det øker faren for smitte, ikke reduserer den. Jeg observerte ei jeg vet jobber på dagligvarebutikk på en av byens kjøpesenter, et par tre belastede narkomane, ansatte fra andre puber som holder stengt, et par eldre fra mitt eget nabolag, ja i det hele tatt.

Enten burde alle pubene holde åpent, eller så burde alle holde stengt. Disse folka må drikke uansett, så da er det bedre med små grupper enn store mengder tenker nå jeg. På samme måte som jeg tenker om kollektivtrafikken, heller flere avganger på tog og busser, enn færre. Som i Danmark. Hva tenker og mener dere? Gi meg gjerne tanker, meninger og eventuelt andre perspektiv..


Så til en annen sak som jeg synes er interessent, som jeg har gjort observasjoner om over tid, men som jeg i dag har sett en het diskusjon om på sosiale medier.

Altså… det er ikke noe spørsmål om det, men cannabis er en stor trussel mot legemiddelindustrien, og har vært det i flere år.

Mange mennesker tror at dette er grunnen til tross for det enorme potensielle cannabis har vist seg i laboratoriet, så vel som for mennesker over hele verden som har brukt det, og bruker det til medisinske formål, en alvorlig mangel på forskning og ressurser satt inn i medisinsk cannabis. Men igjen, dette har ikke hindret folk i å bruke det. Jeg har møtt og hørt om mennesker som av forskjellige grunner har brukt medisinsk cannabis. Diagnoser fra angst, stær, fibromyalgi til hiv/aids og kreft.

Når det gjelder kreft spesifikt, har flere komponenter av cannabis, som THC og CBD, for eksempel ødelagt kreftceller i et laboratorium. En skulle tro med denne typen funn at kliniske studier ville starte, men det har de ikke. Alt vi trenger å stole på er opplevelsen og vitnesbyrdet om det som ser ut til å være hundretusener, om ikke millioner av mennesker over hele kloden.

Det siste eksemplet kommer fra, Olivia Newton John, som nylig kunngjorde sin tredje kreftdiagnose offentlig. Denne gangen er det stadium fire brystkreft som er metastasert til hennes bein. Helt siden hennes nylige diagnose har hun vært ganske åpen om å bruke cannabis for å behandle smerte og andre symptomer.

Link: My Tumors Are Receding’: Olivia Newton-John, 71 Thanks Medical Marijuana


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid19 #korona #corona #virus #coronavirus #smitte #smittefare #pub #uteliv #drammen #alkohol #cannabis #medisinskcannabis #medisin #thc #cbd #olivianewtonjohn #kreft #sykdom #hiv #aids #stær #fibromyalgi #holdsammen #vernomhverandre ❤️

6 kommentarer

Siste innlegg