Så utrolig hyggelig!

 

«Hei! Kom over bloggen din ved en tilfeldighet, og har siden vært fast leser. Må si du har en av de mest interessante bloggene, med stort spenn i tema, og ikke minst en god blanding av alvor og «moro». Ha en fin dag 😊 Anja»

Slik lød en kommentar som kom i bloggen min for få dager siden. Det syntes jeg var en veldig hyggelig tilbakemelding. Slike kommentarer dukker opp innimellom, og det gjør meg glad.

 

 

Ei venninne, snuppen min og jeg satt her hjemme i går kveld og tok oss noen drinker. Etterhvert dro vi ut på byen, på pub. Vi hadde såvidt kommet oss inn døren der, vi hadde ikke engang rukket å fått kjøpt oss noe å drikke før der dukket opp en fast leser av bloggen. Hver gang jeg treffer på denne mannen så begynner han å prate om bloggen min. Jeg setter veldig pris på faste lesere. Og nye lesere. Jeg setter pris på alle som leser bloggen min. Det er takket være dere at bloggen min når frem.

 

 

Jeg husker en gang jeg var med venner på Fjordline-båten mellom Sandefjord og Strømstad. Vi gikk ut på dekk for å ta en røyk. Ved en annen benk satt en kvinne og en mann og pratet da hun plutselig fikk øye på meg, hun ble helt ivrig og kom løpende bort til meg, med kameraten på slep. Er du Bunnytrash, er du Bunnytrash? Gjentok hun. Jeg svarte ja at det var jeg. Hun brukte lese bloggen min, og han spurte om vi kunne ta bilde sammen. Det gjorde vi. Moro 😊

 

 

En gang vi var på Kreta, snuppen min og meg sammen med min mamma og hennes samboer så ble jeg kontaktet av en dame. Hun lurte på hvor på Kreta vi var. Hun fortalte at hun var leser av bloggen min og at hun og kjæresten også var på Kreta, og det hadde vært hyggelig å treffes. Det viste seg at vi var på samme sted, bare noen hoteller fra hverandre. Dette var i midten av mai, og jeg inviterte paret til oss på 17.maifest på hotellet vårt. De kom, de hadde med seg en venninne fra Chania på Kreta. Det ble en kjempefin kveld, den første av flere sammen med dem. Utrolige flotte mennesker som vi da ble gode venner med. Sist i dag fikk jeg mld fra Chania.

 

 

En dame som bor på andre siden av elva her i Drammen har tatt kontakt flere ganger da hun liker å lese bloggen min. Vi har prøvd å få til å treffes over en kopp kaffe eller ei øl ute på byen, men det har enda ikke skjedd. Men det kommer en dag. Hun virker veldig koselig og trivelig.

 

 

En annen gang ble jeg kontaktet av en journalist i mediekanalen Resett (nettavis) og et av blogginnleggene mine ble da publisert av Resett. Det var litt moro. Utdrag av mine blogginnlegg har også blitt publisert i Harstad Tidende. Det var ikke like morsomt, men det sitter på minnet. Jeg har også blitt kontaktet av blant annet Drammens Tidende og NRK.

 

 

Jeg har også blitt anmeldt hos politiet for å ha skrevet blogginnlegg. Saken gikk helt til Tingretten. Det var hektiske dager, men i ettertid en god erfaring og et morsomt minne. Jeg vant selvsagt saken og «kjerringa» dreit seg ut!

 

 

Kan ikke glemme at det var gjennom bloggen jeg ble kjent med søte Sunniva. En ung jente som den gang bodde i Drammen. Hun begynte å lese bloggen min etter at jeg hadde skrevet en anmeldelse av et dragshow «DeLicious» på Union Scene. Jeg skrøt av antrekk, musikk, sminke og i det hele tatt. Men jeg skrev også at showet hadde ingen høydepunkt og dermed ble for flatt for meg, og det var det de hengte se opp i. De leste anmeldelsen og reagerte med raseri. Det var begynnelsen på en periode der jeg ble spammet med stygge meldinger både på internett og SMS. Meldingene kom til alle døgnets tider, til og med når jeg var innlagt på sykehus i Tønsberg tilkoblet pustemaskin og masse ledninger. Det var veldig frustrerende. Jeg har aldri sett noen show med dem i ettertid, de er ikke verdt min tid eller mine penger. Men Sunniva sendte meg den gang en lang koselig melding om at hun støttet meg, at jeg fikk ufortjent mye pes, at hun likte bloggen min og hvordan jeg står for hva jeg skriver og gjør. Og slik begynte vi å henge sammen. Hun bor ikke i Drammen lengre, men hun kommer på besøk innimellom.

 

 

Snakker om anmeldelser og raseri. Jeg har skrevet flere anmeldelser i bloggen min. Det skjer en sjelden gang innimellom. Når vi har vært på konsert, restaurant, pub osv sa kan jeg skrive anmeldelse hvis det er noe som har utmerket seg. Jeg skrev om Strømsø Sportspub etter flere stygge opplevelser med de ansatte der. Først ble jeg hengt ut uten grunn, så ble snuppen min anklagd for å ha stjelt en mobil der når han ikke engang var tilstede da mobilen ble stjålet. Så ble jeg slått i hodet bakfra ute på byen av daværende daglig leder. Selvsagt skrev jeg ting rett ut som det var og ansatte og kunder eksploderte. Det gikk så langt at de begynte å skrive dritt om meg på Facebook. De anklaget meg for å skrive dritt om folk, og la ut at jeg var så fæl som gjorde det. Det var utrolig latterlig i og med at de selv kunne få seg til å skrive dritt om meg og andre. Et ekkelt miljø med stor mangel på selvinnsikt. En Mr. Brastad begynte til og med å sende trusler til folk som delte mine blogginnlegg. Helt patetisk. Det positive er at jeg vet nå om det dårlige miljøet som avles og dyrkes på den puben, og jeg kan advare venner og anbefale alle å holde seg unna Strømsø Sportspub i Drammen. Stikkord: veggdyr!

 

 

Det som varmer hjertet mitt mye er alle de som har gitt meg tilbakemeldinger på at jeg har hjulpet dem når jeg har delt mine innlegg om mental helse, seksuelle overgrep, psykiske lidelser og kroniske sykdommer. Slike innlegg er veldig selvterapeutisk, at de fungerer terapeutisk for andre mennesker også er jo en stor bonus. Moro moro!

 

 

Som dere ser så driver bloggen og surrer opp og ned på Blogglisten Topp 50. Høyeste plassering 22.plass. Jeg har aldri fått plassering på topp 20. Men å være på topp 50 er kjempekult. Det er tusenvis av blogger og bloggere i dette landet, så i mine øyne er dette jævlig bra. På topp 10 nå er 7 av de 10 tidligere Paradise Hotel deltakere. Rosabloggere som skriver hvor de har kjøpt klærne sine, når de har mensen og hvor de har fylt botox og fått implantater. Gjerne litt pupper og rompe som clickbait. Det er så dumt atte, min lilla blogg er halvgal, seriøs og ærlig. Og den er der den er uten hjelp eller no brain TV.

 

 

Ja med tiden og årene så har det vært mye på grunn av bloggen. Mange historier og minner. Det har vært en fantastisk reise. Glede og sorg. Oppstemthet og sinne. Men mest moro. Tenk for eksempel at det bodde en mann her i Drammen som «stalket» meg og bloggen min. Han er fra trønderland og har flyttet tilbake dit. Men selv om han er så langt unna, så er han like besatt av meg fremdeles. Etter 8 år. Altså det er jo hysterisk. Bloggen har helt klart en del nettroll og feige anonyme som faste lesere. Det sammen med en «stalker», pluss alle de gode gamle lojale leserne, de nye tilkommende og gode venner som leser, det har gjort bloggen min til en fargerik, rå, smågal blekke, og fremdeles rett fra levra! Takk!!

 

 

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#bunnytrash #blogg

2 kommentarer
    1. Du verden her var det mye koselige fakta. Anjas blogg kjenner jeg godt. Hun er ei meget trivelig dame som er bosatt på Elverum. Hun skriver om mangt og har opplevd mye.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg