Kunstutstilling – Drammen maleklubb

I går var jeg på kunstutstilling på Folkets Hus her i Drammen. Dette øverste bildet ble min soleklare favoritt. Kul dame i spreke farger. Det er malt i akryl. Kunstneren heter Else Holm og bildet bærer tittelen «Fargerike».

Dette naturbildet (over) med svakt rosa heter «Vinterlandskap». Det er et akvarellbilde malt av Elisabeth G Larsen.

Jeg personlig syntes det ble veldig mye blomster, busker, himmel og hav på denne utstillingen. Naturen har så meget mer å by på, som alle de forskjellige dyrene og menneskene. «Neshornet» over her var det eneste dyret. Jeg likte bildet godt. Det er malt i akryl av Svein Vindheim.

Disse to fuglene syntes jeg var helt famtastiske. De var så utrolig ekte at jeg nesten bare ventet på at de skulle fly avgårde. Det heter «Smil til fotografen», malt i akvarell av Heide Corneliussen.

Dette bildet virket veldig androgynt på meg. Det fikk meg til å tenke på David Bowie og Annie Lennox. Det heter «Portrett» og er malt i akryl av Katherina Dahl.

Bildet over heter «Pausefisk» og er tegnet og malt (akvarell/tusj) av A C Lindland Løvstad. Et morsomt og annerledes innslag på utstillingen. Synd at jeg fikk gjenskinn av vinduene i bildet.

Dette bildet er utrolig bra malt. Den hytten skulle vært min. Mitt eget hemmelige lille skjulested hvor jeg kunne trekke meg tilbake når jeg trenger det. Bildet heter «Sommer på hytta». Det er malt i akryl av kunstneren Harald Olsen.

Bildet i gullramme er nesten som et foto, men det er så vakkert at jeg fikk lyst til å besøke stedet som er motivet. Bildet heter «Cote D’azur» og er malt i olje av kunstner Eva Presterud.

Dette siste bildet heter «Veteran i Haugesgate». Det er i akryl, malt av Johan Anton Sandnes.

På utstillingen er mange flere bilder. Medlemmene av Drammen Maleklubb er veldig teknisk dyktige, og jeg kommer til å fortsette gå på utstillingene deres. Såvidt jeg vet så er i dag siste dagen denne utstillingen er. Så løp til Folkets Hus, cafeen i andre etasje, og kos dere!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#drammenmaleklubb #folketshus #maleri #bilder #olje #akryl #akvarell #tusj #kunst #kunstnere #vakkert #cafe #drammen

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg