Sophie Elise og Henrik Thodesen

I dag leste jeg på nettet at det er kommet frem hvem hvem den «berømte» eldre mannen er som Sophie Elise skriver om i sin andre bok «Elsk meg». Selv har jeg ikke lest boken, det eneste jeg har visst om boken er at den handlet om et forhold til en profilert person som hun var forelsket i, men han var ikke forelsket i henne. Videre fikk jeg med meg at hun var besatt av han og at hun gjorde mye for å vekke interessen i han, men det greide hun altså ikke.

I dag fikk jeg vite at denne mannen er Henrik Thodesen. I det at det gikk opp for meg hvem han er så måtte jeg le litt. Jeg har faktisk møtt mannen, og den gang hadde jeg ikke anelse hvem han var, og i ettertid har jeg glemt han og navnet hans, inntil i dag. At hele Norge vet at Sophie Elise har datet han, og at det har vært spekulert i om det kunne være han hun skrev om i boken sin har gått meg hus forbi. Hun sier selv hun anonymiserte han totalt i boken, gjorde han eldre og ga han et annet yrke. Jeg kunne ikke brydd meg mindre, sikkert derfor jeg ikke har fått med meg noe av dette.

Men som sagt, jeg har møtt Thodesen, og da ble det straks litt interessant. Sånn bittelitt. Særlig med tanke på temaet mitt i gårdagens blogginnlegg. Aldersdiskriminering. Og det faktum at jeg også nevnte og brukte Sophie Elise som eksempel i innlegget.

Det var 21. november 2017. Jeg dro tidlig inn til Oslo for å være med på innspilling på «Latter». Vi var seks statister som ble betalt for å være publikum til en kommende «stand up komedie». Den skulle etterhvert komme på TV under tittelen «Henrik uber alles». På innspillingen ble vi flyttet rundt i salen og filmet hovedsakelig bakfra. Dette skulle klippes slik at det ser ut som full sal. Vi ble fortalt når vi skulle le, klappe, bue og pipe. Å være med på innspillingen var morsomt, noe ikke Thodesen selv var.

Der og da, den gang på «Latter» slo Thodesen meg som en type a la Andy Kaufman. Ikke Kaufman som vi så fremføre parodier og sketsjer i «Saturday Night Live», «The Tonight Show» eller «Andys Funhouse». Heller ikke Andy Kaufman som vi ser han i TV -serien «Taxi». Både utseende og personlighet minnet om Kaufman som han var bak kulissene, den private Kaufman som vi kan lese om, og som ble genialt profilert av skuespiller Jim Carrey i filmen «Man on the moon».

En annen morsom ting er at i dag når jeg leste om Thodesen og Sophie Elise så tenkte jeg at han er vel en slik som kunne vært sammen med Sigrid Bonde Tusvik. Årsaken til den tanken og uttalelsen var på grunn av hvordan Bonde Tusvik skal prøve å fremstå som en kvinnesakskvinne. Først med at hun ble irritert for at ingen kvinner vant humorpris ved siste utdeling. Hun ble harnisk og ville av den grunn starte egen prisutdeling for kvinner. Eller noe sånt. Jeg syntes det bare var teit. Jeg tenker at en skal vinne priser fordi en er best i sin kategori, uavhengig av kjønn.

Kort tid etter greide Bonde Tusvik å få med seg en gjeng på 30 kvinner utenfor slottet i «A Handmaids Tale»-kostymer for å demonstrere. Hun mente visst noe som at hvis kvinner blir nektet «tvillingabort» (fosterreduksjon) så er det galt og urettferdig overfor kvinner, fordi kvinner kan bli sett på som avlshopper eller noe. I mitt hode kjemper hun for feile saker og av feil årsaker. «Tvillingabort» gjennomføres etter fosteret tydelig kan sees som et barn, «tvillingabort» kan skade den andre tvillingen og faren for spontanabort økes med over 15%. Jeg sier meg enig med Sylvi Listhaug i at Bonde Tusvik heller skulle brukt tiden sin til å protestere mot kjønnslemlestelse, tvangsekteskap og hijab. Når hun først skal være slik en kvinnesakskvinne.

Anyway, grunnen til at jeg tenkte på Tusvik i forbindelse med Thodesen var fordi at Thodesen nå er satt i forbindelse med Sophie Elise som også forsøker være en kvinnesakskvinne. De er jo begge to enige i blant annet «tvillingabort»-saken. De refser og beskylder Sylvi Listhaug stadig vekk, og de var begge irriterte på regjeringen allerede før den ble til. Dere kan tro jeg «kvakk» litt til når jeg leste at Bonde Tusvik faktisk er eksen til «Mr Henrik uber alles».

Det er jo tydelig at Henrik Thodesen har en bestemt «type» kvinner han liker. At de er blonde er én ting, og så var det personlighetene i tillegg da. Eller mangel på sådan.

Men som jeg skrev i innlegget mitt i går så har jeg oppdaget en hel del aldersdiskriminering i «Sophie Elises verden». Hun og hennes «entourage», hennes hylekor og «wannabees» har ikke så mye til overs for voksne menn som ytrer meningen sin. I hvert fall ikke når det blir sagt noe i mot Sophie Elise.  Når man ikke er enig med henne.

Thodesen skal ha uttalt at han syntes det var vanskelig å være sammen med noen som hadde kjendisstatus. Det skjønner jeg jo godt. Særlig når det gjelder akkurat denne toppbloggerkjendisen. For en ting er å si imot, å være uenig med den en er sammen med. En annen ting er å være sammen med en offentlig person som har et helt hysterisk hylekor som følger med og skal «ta» deg ved enhver anledning. Det har jeg selv erfart. «En mann på min alder» skal ikke mene noe eller si noe om Sophie Elise. Ironisk nok er jeg på samme alder som mannfolk hun selv har kjønnslig omgang og sex med, og jeg er cirka jevngammel med Thodesen.

Ikke vet jeg hva Sophie Elise har skrevet i boken sin «Elsk meg», men jeg vet hun til tider lager sin egen virkelighet, hun har elendig moral og lyver gjerne. Det skal godt gjøres å ha (som hun sier selv) eksistensiell angst, panikkangst, være selvskader, ha psykotisk adferd, tvangstanker og papyrofobi – og med dette dra Norge rundt på boksigneringer i tillegg til alt annet.

Applaus til Sophie Elise for alt hun får til, men jeg skjønner godt at HenrikThodesen ikke følelsesmessig involverte seg i henne.

Og nå til hylekoret!! 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sophieelise #sophie #elise #henrik #thodesen #sigrid #bonde #tusvik #bondetusvik #andy #kaufman #jim #carrey #sylvi #listhaug #alder #aldersdiskriminering #diskriminering #ageism #abort #tvillingabort #taxi #humorprisen #komedie #latter #henrikuberalles #statist #angst #papyrofobi #tvangstanker #feminist #kvinnesakskvinne #toppblogger #psykotiskadferd #dobbeltmoral #ingenmoral #menn #eldremenn #sex #entourage #hylekor #wannabees #elskmeg #bok #forfatter #komiker #desperat #besatt #roman #internett #sosialemedier #politikk #ytringsfrihet #offentlig #blogging #bloggere #blogg #bunnytrash

4 kommentarer
    1. «I går hatet jeg ham og skulle aldri snakke med ham igjen. Og nå ligger jeg altså her i sengen hans, som er full av blod fordi jeg fikk mensen før vi lå sammen; han kvalte meg så hardt at jeg nesten ikke fikk puste og jeg tenkte faen, nå dør jeg kanskje, men i så fall dør jeg lykkelig», innledes boken.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg