Mops er moro!

For meg å gå innom butikker med nips, pynt og interiør er farlig. Særlig billigkjeder som Nille, Kremmerhuset, Dag’s Marked, Rusta og så videre. Det dukker ofte opp noe som jeg «bare må ha». Desverre er jeg materialist på noen områder. Pynteting med mops, det være putetrekk, figurer, sparebøsse, bilder, så må jeg som oftest ha det. Og mange penger små, blir masse penger. Men hittil så har det gått bra, og det jeg har kjøpt passer godt inn her hos oss.

På det øverste bildet ser dere to små puffer. Disse to puffene er årsaken til dette innlegget. De er det siste «mops-innkjøpet» mitt. Det var nå sist mandag at jeg hadde vært på hudbehandling at jeg stakk innom kjøpesenteret ved siden av hudlegesenteret. Nille på Magasinet. Det første som møtte meg var disse puffene, og før jeg visste ordet av det hadde jeg kjøpt dem. Men jeg synes de er fine da.

Dette er ikke et reklameinnlegg. Denne bloggen reklamerer ikke for noen. Jeg annonserer ikke for noen, og jeg har ingen sponsorer. Bloggen er for å formidle budskap, for selvterapi og så vidre. Og som dette innlegget: tipse interesserte. Jeg vet at mange som har hund, spesielt mops, liker å kjøpe ting som dette. Disse puffene har dem på Nille nå i skrivende øyeblikk, løp og kjøp!!

De adelige mopsene som sitter på bordet og passer på Buddha er fra Kremmerhuset. Det er lenge siden jeg fikk to av dem i gave hos ei venninne. Takk Tone. Den tredje har jeg kjøpt selv. På butikkene kan dem ha en og annen igjen av disse, men de er på vei ut. På nettbutikken vet jeg de har keramikkfigurer av Fransk Bulldog, for dere som er interesserte i det.

Mopsene på skapet er også fra Nille, men de finner dere nok ikke der mer. Det sto mops på hyllen da jeg kjøpte dem, men noen ganger tenker jeg at de er blandinger. Jeg synes de er litt fine likevel, særlig de to som er like – valpene.

Og som de fleste sikkert har skjønt, som mange vet, og som lite sannsynlig kommer som noen overraskelse, så har snuppen min og jeg to mopsejenter. Mor og datter, Ella (t.v) og Ariel (t.h). Alle bildene er knipset i dag. Inkludert bildet av jentene. De er levende beviser på ekte kjærlighet. Livet hadde aldri vært det samme uten dem. Vi elsker dem!

Uansett, til dere som er interessert i puffen så selges de på Nille nå. Nå skal jeg en liten tur til byen på behandling, etter det tar jeg helg.

God helg alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#mops #hund #fransk #bulldog #ellamadonna #ella #arielmadonna #ariel #interiør #pynt #figurer #puff #mopspuff  #rusta #møbler #puffer #dagsmarked #kremmerhuset #nille

2 kommentarer
    1. Jeg har full forståelse for at du ikke kunne gå ifra puffene 😍 Har ikke hund selv nå men de var kjempe søte 😍

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg