Sphen og Magic har fått en datter ❤

Det er velkjent blant mine venner at jeg har en ekstra fascinasjon for pingviner. Jeg synes de er vakre, interessante, morsomme og fantastiske!

Lesere av bloggen har vel også skjønt dette da jeg har blogget om mine små morsomme venner ved flere anledninger.

Link: Pingviner har et vakkert ytre og indre

Sphen og Magic (screenshot VG)

For en tid tilbake siden fikk jeg et trist skriv fra Greenpeace hvor jeg er medlem. De fortalte om en koloni pingviner på øya Petrel Island i Sør-Georgia i Antarktis. Kolonien besto av 40.000 pingviner som hadde lagt tilsammen 18.000 egg. Kort etter klekkingen fant franske forskere bare to overlevende kyllinger. Tusenvis av ihjelsultede kyllinger og uklekkede egg ble funnet over øya i regionen kalt Adélie Land ("Terre Adélie"). Når pingviner sulter i hjel, så skjønner man at noe er helt galt i Antarktis. Nå jobbes det hardt for flere marine verneområder der.

Link: Greenpeace

Sphengic (screenshot VG)

Historien om alle de uklekkede eggene og alle de døde pingvinbarna er kun tragisk, men håper noe godt kommer nå ut av det.

Så over til en gladnyhet!

I dag fikk jeg tilsendt en link om to pingviner i Australia. Sphen og Magic. De er homofile, og fikk nettopp sitt første barn sammen. Ei lita pingvin jente har nå klekket ut av egget deres. Hun er oppkalt etter begge sine fedre, og hun heter Sphengic.

Dere kan lese mer om dette: her!!

Alle tre er friske og lykkelige og lever sammen i redet de to nybakte pappaene bygde sammen ❤

Google

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#pingviner #greenpeace #pingvinkoloni #antarktis #koloni #petrelisland #sørgeorgia #adelieland #terreadelie #petrel #sphen #magic #marineverneområder #verneområde #sealifesydneyaquarium #sydney #sealife #australia #homofile #homofilepingviner #homser #sphengic #mirakel #jatillivet

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg