Mennesker som nører oppunder hat…

Sylvi Listhaug lar seg ikke stoppe av kritikk, hets og demonisering. Meningsmotstandere frykter henne, fordi hun snakker klart og tydelig, på en forståelig og folkelig måte. Det er vel hovedgrunnene til at Jonas Gahr-Støre bestemte seg for en voldsom og korrupt strategi med bruk av representanter, ansatte og partilojalister for AP som pøste ut den samme stemplingen av Listhaug i sosiale medier for å «ta» henne.

Hele Norge og fler til vet jo nå at det var først etter en hel arbeidsdag at det kom en Twitter-melding fra kommunikasjonsrådgiver i AP, Bjørn Tore Hansen, som koblet det nå berømte innlegget fra Listhaug på Facebook til 22. juli ved å si at akkurat 9. mars, dagen hun la det ut, var premieredagen for filmen om Utøya.

Ingen gjorde denne koblingen før dette, men etter denne Twitter-meldingen eksploderte det. AUF-leder Mani Hussaini hoppet på, det samme gjorde tidligere AUF-leder Eskil Pedersen. Først formiddagen etter kom de nøye planlagte innleggene til Jonas Gahr Støre og Raymond Johansen. Kynisk gjennomført, innearbeidet og effektivt for å diskreditere Listhaug på en måte som endte med at hun måte gå av som justis- beredskap og innvandringsminister.

Jeg er så utrolig mektig mektig lei av Jonas Gahr- Støre, særlig når han går ut og stempler alle som er enig med FrP og Sylvi Listhaug som mennesker som nører oppunder hat.

På Facebook har Knut Arild Hareide nettopp skrevet: «Ord kan splitte. Ord kan samle. Og ord kan endre Norge. Det er det Sylvi Listhaug gjør. Hun endrer Norge i feil retning», samtidig som han prøver å bygge oppunder Gahr-Støre.

Støre, Hareide og co. bruke skitne metoder som dette når de ser, og vet, at stadig flere folk vender seg til den retningen Sylvi vil føre Norge. Folket ser klarere på hennes side, på andre siden svever Hamas’ venn Tåkefyrsten som i sin tid gikk i lære og konspirerte med Gro Harlem Brundtland og lurte Norge bakveien inn i EU – med EØS.

Nå svever han rundt i tåken og er uklar på alt, unntatt hans meninger om, og frykt for Listhaug.

I årtier har FrP vært det eneste partiet som virkelig har tatt utfordringer med innvandring og integrering på alvor – og ingen mer konsekvent og bestemt enn Listhaug som nå er nestleder. Med FrP i regjering har vi faktisk oppnådd kontroll på innvandrings-adkomstene og vi har fått et lite løft på integrering. Og integreringspolitikken i Norge har enda en lang vei å gå – det er kun FrP og Listhaug som kan lede oss på den veien.

Ute i Europa ser vi enorm politisk uro fordi i motsetning til FrP her i Norge, har ingen av deres etablerte partier tatt tak i disse utfordringene. Da ser man partier som utelukkende handler om innvandring og tidvis ekstrem nasjonalisme komme på banen. En polarisering Jonas Gahr-Støre burde spare oss for!

I dag har jeg endelig mottatt Sylvi Listhaugs bok «Der andre tier» hvor hun skriver om disse sakene, og verdiene hun har og hva som har formet henne som politiker. Boka presenterer også hennes syn på vår tids store stridsspørsmål, som innvandring, eldreomsorg, asyl, feminisme og ytringsfrihet.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sylvi #politiker #listhaug #nestleder #sylvilisthaug #frp #fremskrittspartiet #jonas #gahrstøre #forræder #landsforræder #jonasgahrstøre #ap #arbeiderpartiet #sosialemedier #bjørntorehansen #utøya #twitter #facebook #fb #film #auf #manihussaini #hussaini #eskilpedersen #raymondjohansen #justisminister #brundtland #gro ##groharlembrundtland #sviker #innvandringspolitikk #beredskapsminister #innvandringsminister #terror #innvandring #integrering #integreringspolitikk #knutarild #hareide #krf #hamas #tåkefyrsten #eu #eøs #nasjonalisme #polarisering #bok #derandretier #ytringsfrihet #norge

NØRE (verb).

BETYDNING

Å nøre = gi næring til eller holde ved like – tilføre mer brensel.

SITATER.

[hun] nørte på varmen til vannet fosskokte (Regine Normann: Nye eventyr 100)

jenten grov i asken efter glør, nørte paa med næver (Tryggve Andersen: Samlede fortællinger III 37)

[hun/Listhaug] nører oppunder (Tåkefyrsten, AP)

2 kommentarer
    1. Fantastisk inkonsekvent, eksakt hva man forventer av en tilnærmet tilbakestående narsissist. At DU prøver å dra smarting kortet, og å kalle andre mennesker dumme, er intet mindre enn hyklersk banalt. Stakkars deg når du får kritikk, ingen problem for deg å gå langt, til tider mye lengre mot å sparke nedover. Konklusjon: du er en ekkel dritt, og alt er alle andres feil. Totalt usympatisk drittsekk.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg