Oppdrag «Bjørnehuset» 😜

Puuuuust… vel hjemme igjen etter en lang dag.

I morges kvart på ni sto jeg opp, og halv ti hoppet jeg inn i drosjen utenfor. Alt ble gjort mise en place i går. Medisiner, røyk, nøkler og så videre på spisebordet. Klær på stolen. Trillekoffert pakket og klar. Så var det «bare» å holde øynene oppe i drosjen på veien til den offentlige tannklinikken i Krogstadelva.

En og en halv time satt jeg i tannlegestolen og gapet mens det ble boret, slipt, pusset og fylt. Mange vil tenke «så grusomt», men for meg var det en sann glede. Det er ingen tvil om at den tannlegen jeg har hatt hos den offentlige tannklinikken i Drammen har forsømt meg som pasient og mine tenner. Jeg er veldig skuffet over henne og hvor liten stolthet hun har i sin jobb. Det er utrolig at hun i det hele tatt har jobb som tannlege.

Denne tannlegen jeg er hos nå er utrolig hyggelig, nøye, forklarende og han sitter ikke å venter på at tenner må rotfylles eller settes krone på før han gjør noe. For han er det tydelig viktig å redde tenner og gjøre en bra jobb. Mye skader i munnen min kunne vært unngått hadde det ikke vært for det offentlige og mangelen på kompetanse i enkelte sektorer. Det er mye jeg ikke er fornøyd med i helsenorge, men Krogstadelva Tannklinikk er jeg superfornøyd med. Jeg skal tilbake neste uke.

Etter tannlegen var det tilbake til Drammen. Drosjen hentet meg og kjørte meg til Drammen stasjon. Jeg stakk innom Palmen pub og fikk meg en kaffe før jeg reiste til Oslo. Noe å våkne litt på. Gikk av toget på Oslo S og tok bussen videre til St. Hanshaugen. Derfra ruslet jeg videre til Bjørnehuset hvor reklameinnspillingen for mitt statistoppdrag foregikk.

Vi var femten statister og settingen var et 80 årslag. Og handlingen er slik at én person ikke kom og gikk derfor glipp av overraskelsen.

Hehe..

Det var kjempehyggelige folk både foran og bak kamera, så det ble bare moro og latter, og det hele gikk unna som fot i hose. Det blir spennende å se resultatet, når reklamen blir publisert, og i hvilken grad jeg er med. Kanskje bare ser man armen min, hvem vet. Etterpå ble bordene dekket med pizzabuffet der vi fikk beskjed om å «hogge innpå», der var så mye pizza at flere kunne ta med seg hjem også.

Jeg er veldig fornøyd med vellykket oppdrag og vellykket dag – vel hjemme var huset stelt og pyntet. Snuppen min hadde vasket, skiftet duker, laget mat og tent masse lys ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#tannlege #tannklinikk #tenner #drammen #tannpleie #krogstadelva #statist #oppdrag #reklame #overraskelse #sthanshaugen #bjørnehuset #statistoppdrag #oslo #reklameinnspilling #innspilling #overraskelse #jobboppdrag #jobb #lykke #glede #moro #latter #jatillivet

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg