I dag fikk jeg SEX for andre gang i mitt liv!

Første gang var 21.oktober 1992 at jeg fikk SEX. Jeg visste lenge at den skulle komme ut den datoen. Allerede før det var jeg fanatisk. Så jeg maste på mamma, «mamma jeg vil ha, mamma kan ikke du kjøpe SEX til meg, mamma SEX er det eneste jeg ønsker meg, mamma, mamma». Det hadde tydelig gått gjennom hvor høyt og sterkt ønsket sto. Så en dag da jeg satt på lekeplassen i nabolaget, så jeg mamma komme hjem bærende på en pose som jeg straks skjønte hva den inneholdt. Den inneholdt SEX. Jeg var 15 år og mammaen min hadde kjøpt meg SEX. Jeg ville ikke tro det, helt fantastisk var det. «Kul mamma», tenkte jeg da, og det er en av de beste gavene jeg har fått i mitt liv. Det var så stort at få kan skjønne. Jeg var bare så utrolig glad.

Noen få år senere, fire år senere så ble SEX stjålet fra meg mens jeg bodde i Christiania en periode. En person hadde brutt seg inn i leiligheten jeg leide oppe i nord og tømt den for alt. Personlige eiendeler, bilder, fotoalbum, musikk, Madonnasamling, SEX, alt!! Tømt litt etter litt for junk og blås.

En kompis fant SEX igjen for meg noen måneder senere og tok den med til meg en gang vi skulle møtes hos en venninne fordi vi skulle på sopptur.

Soppen gjorde oss lattermilde, energisk, nesten magisk. Og rastløse. Vi var fire stykker stykker som bestemte oss for å gå tur. Og jeg tok med meg SEX i en plastpose. Underveis på turen ble vi artigere og artigere og jeg fant ut at jeg syntes det var så deilig å snurre. Jeg snurret og snurret, med plastposen i den ene handen. Jeg følte meg så fri og snurret som om jeg aldri hadde gjort annet før. Som en propell.

Plutselig så endret stemningen seg da plastposen sprakk og SEX fløy avgårde. Tjuefem, tretti meter i en vanvittig fart rett inn i en mur. Joda det ble skader. En stor bungel og en ødelagt ringperm.

Da ble det slik at alle arkene i boken ble løse og etterhvert i helt feil rekkefølge. Etter det har SEX bare blitt liggende i en eske. Håpet å engang få satt sidene i rekkefølge og lage en ny ring til permen. Det skjedde ikke, og jeg har hele tiden etter ønsket meg en ny bok. Ikke lett da dette var og er eneste og i begrenset opplag. Var man så heldig å kunne få kjøpe SEX av noen som helst så ble det dyrt, meget dyrt. Altfor dyrt!!!

Men for noen dager siden fant jeg på et nettsted noen som hadde SEX, og som var villig til å selge til skampris. Jeg ble helt overveldet og slo til på stedet selv om jeg på daværende tidspunkt ikke burde bruke én krone på noe som ikke var regninger eller mat.

Så i dag fikk jeg SEX for andre gang i mitt liv. Jeg begynte å åpne pakken som var kommet i posten og da jeg så litt av sølvfolien som SEX er innbundet i så kjente jeg det bruset litt i meg denne gangen også, som det gjorde masse av den gangen jeg fikk SEX for første gang for 26 år siden. Helt utsøkt utgave, forrige eier må ha åpnet SEX den gang, og deretter bare oppbevart den til meg. Nå er SEX i folien sin igjen plassert til pynt på æresplassen oppå vitrineskapet så alle kan se den.

Jeg er sååå glad!!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sex #coffeetable #book #bok #madonna #erotic #erotica #erotiskefantasier #erotikk #fantasier #bondage #sm #fetish #group #groupsex #celeberties #vanillaice #naomicampell #christopherwalken #isabellarosselini #warner #maverick #gueen #fabienbaron #glennobrien #dita #mynameisdita #ditaparlo #parlo #bigdaddykane #joeystefano #udokier #ingridcasares #music #magicmushrooms #shrooms #sopp #stevenmeisel

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg