Heidis Bier Bar rett ved gamle Henriks Pub!

Var å tuslet litt i Drammen sentrum i dag, blant annet gikk jeg i Engene, og det er sjeldent. Men i dag passerte jeg YaYas Restaurant som ligger i de gamle lokalene til Henriks Pub som var et populært utested her i Drammen for noen år siden. Den gang var jeg en del der, var alltid liv og folk der, så ble det dessverre nedlagt.

Da jeg passerte bygget, lokalet ved siden av Henriks, altså Engene 8, så oppdaget jeg at der skal komme et nytt utested. Heidis Bier Bar.

Heidis Bier Bar er en kjede som man kan finne i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Tønsberg. Dette har vært planlagt lenge, det var snakk om åpning høsten 2017, men i følge en samtale med innehaverne i dag så: «håper vi å komme på beina i Drammen i løpet av høsten 2018».

Heidi's Bier Bar konsept er å gi opplevelsen av ekte afterskistemning med tilhørende dans på bordene og folkelig drikke i glasset. Når en besøker Heidis skal en få følelsen av å trå direkte inn i en Østerisk afterskibar, akkurat som om en skulle vært i Alpene. Vertinner og verter er kledd i flotte tyrolerkjoler og lederhosen. Det skal være godt humør og livlig. Tyske, norske og internasjonal favorittmusikk spilles fra det åpnes til der stenges og er med på å skape den helt fantastiske «afterskifesten».

Dette høres jo ut som noe å glede seg til, og kan muligens være et «plaster på såret» for de som savner Henriks pub i Engene.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#heidis #heidisbierbar #heidisbar #henriks #henrikspub #yayas #engene #oslo #bergen #trondheim #tromsø #tønsberg #afteski #østerisk #alpene #tyrolekjoler #lederhosen #musikk #afteskifest #pub #bar #utested #øl #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg