En deilig dag på Sota!

I går stod det på værappen min på mobilen at det skulle bli inntil 36 grader her i Drammen, så da skrev jeg på Facebook: «Røsk meg i underlivet, det er meldt 36 grader i morgen!»

Tulla mi, min «søster» var rask å svare: «Ja, fytti katta, da drar jeg på Sota og bader!!!» snuppen min var da på jobb, men fikk med seg dette og svarte «da drar vi alle sammen, jeg har fri og blir gjerne med». Jeg ble veldig fristet jeg også. Altså, det er som å være og Tyrkia her. En fantastisk varm og heit sommer.

11:52 gikk snuppen min og jeg på bussen utenfor her, og der satt Tulla. Bussen bruker bare noen minutter til Sota busstopp, og derfra er det fem minutter til stranda. Vi gikk av bussen og vi brukte myyyyye lengre tid, jeg forteller ikke hvorfor, for det blir en sånn intern greie mellom oss her, lol.

Da vi omsider var kommet ned på Sotastranda var det bare kos. Hele dagen har vi vært der. Klokken er 17:59 nå og vi er nettopp kommet inn døra hjemme.

Det var første gang for snuppen min og meg på Sota. Veldig fint der. Spiste rundstykker med xmøreost og skinke, og jeg drakk 1,5 liter iskald champagnebrus. Og det mest overraskende av alt, jeg var ute og badet. Jeg bruker si «jeg bader ikke i Norge». I dag var jeg ikke uti bare en eller to ganger, men flere ganger. Forfriskende. Første gang jeg bader her i Drammen, og nå har jeg bodd her nærmere tolv år.

Tusen takk Tulla og snuppen for en kjempefin dag! Og fortsatt fin dag til alle dere som leser!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sota #venner #strand #bade #badestrand #kos #glede #sol #helg #vennskap #varme #drammen

2 kommentarer
    1. Bader mye om dagen selv men det er lenge siden sist jeg var på Sota. Men veit at det er fint der. Man må bare avkjøle seg litt å om dagen, mulig jeg tar en skogstur siden i kveld og bader i et tjern.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg