Uskyldige ungdommer måtte bøte med livet som konsekvens.

Tanken er fri, gjerninger er straffbart.

Hat føler de fleste en eller flere gang i livet, men dreper gjør vi ikke nødvendigvis for det. Vi må kunne føle bunnløs sorg for unge ofre og føle hat mot gjerningsmannen, men det hjelper ikke de etterlatte i det hele. Mange foreldre til de som ikke er mer, er gode forbilder i så måte. De strever og må leve med sorgen som alle som mister barn må gå gjennom.

Det sies at vi har ytringsfrihet her i norge, men den knebles i stadig større grad!

Vi har alltid hatt injurielovgivning, og æreskrenkelser er straffbart. At politisk uenighet skal rammes er feil. Å være mot innvandring er ikke straffbart i Norge. Det er mange grupper og mennesker som blir krenket, men bare noen av dem har egne særlover. Du kan fritt mobbe folk for overvekt, jobb, intelligens o.l. og mange blir hengt ut i humorprogram pga egenskaper de ikke kan hjelpe for. Men to-tre grupper skal ha særbeskyttelse i den grad at de vil ha egne lover. Og å kalle noen for rasister er alltid greit og brukes mer enn ofte.

Tragedien på Utøya hadde en opprinnelig årsak som man også bør tenke på, og det hele var nøye planlagt over tid, uskyldige ungdommer og pårørende måtte bøte med liv og følelser som konsekvens.

Hvil i fred!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#lov #rett #straff #ytringsfrihet #norsklov #lovgivning #æreskrenkelse #politikk #terror #hat #drap #mord #massedrap #ekstremisme #innvandring #rasisme #innvandringspolitikk #årsak #konsekvens #utøya #tragedie #22juli #norge

Link: Tåkelegging av 22. juli

(må leses)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg