Kjendisrestauranten – var gøy å være der, men drit kjedelig TV!

Nå har jeg sett dagens episode av Kjendisrestauranten (som kommer i reprise i morgen).

Flere som har sendt meg meldinger om at de har sett meg på TV i dag… lol

Kjendisrestauranten: Link!!

Så utrolig kjedelig episode (den eneste jeg har sett), skjønner godt at mange jeg kjenner har kritisert program-serien. Av alt tullet og moroa som skjedde, så var det dette dem greide å prestere å vise fram. Og at snuppen min og jeg nesten var helt klippet vekk var like greit. Jeg hadde tatt av meg 18 kg, men har enda en stykke vei å gå (løpe), og DET vistes godt!!

Og konseptet er dårlig. De som får mest tips er de mest populære TV-personlighetene. Tipper at gruppen Vendela er med i vinner hele greia. Lars Erik har ikke publikum som sitter å ser på programmer som dette. Han er mer ute blant folket, det er der han er populær. Selv om han dukker opp i en del reality-programmer framover nå..

Jeg kan avsløre at snuppen min og jeg var de siste som forlot. Vi måtte signere i en bok, og skrive summen vi ga. Derfor så vi hva alle ga. De aller fleste ga ikke ei krone i tips. Det var kun et par stykker som gjorde det, småpenger, 25 kroner. Hoveddelen av tipsen kom fra snuppen min og meg. Måtte le når Lars regnet på gjennomsnittet.

Anyway, nå er det overstått – og snart glemt!

Ha en god natt – hilsen meg her i Budapest.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#kjendisrestauranten #oslo #tv2 #plumbolars #larserikblokkhus #lillibendriss #aandenesmakt #lenealexandra #leneslexandraøien #myboobsareok #torepetterson #homotore #farmentore #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg