3 inspirerende blogger og FitBit accessories.

Fikk et spørsmål her om dagen om hvilke blogger jeg selv leser. Og av de jeg besøker mest er det bloggen ‘Forbipolene’ som topper listen min.

Forbipolene er en bipolar mamma som sjeldent greier å sitte eller tie stille. Hun har både mørke og lyse nonstop, som hun gjerne deler. Hun er klar på at troll sprekker i lys, og hun er alltid ready for en tabufight. Hun er ute i samfunnet eller inne i mammaboblen sin der hun balanserer morsrollen og diagnosen bipolar i skjønn forening. En ærlig blogg med mange temaer og et språk som griper meg, får meg til å le – ‘fanger’ og ‘fenger’ for å si det sånn.

Link: Forbipolene

Stepappahjerte er en annen blogg jeg er ofte innom. Bloggen er skrevet av en ung mann som har elsket barn hele sitt liv, og alltid hatt et ønske om en dag å bli pappa. Hans foreldrerolle startet som stepappa, noe som kan være noen ganger mer utfordrende enn å få sitt eget barn og inneha foreldrerollen fra dag én.

Stepappahjerte skriver om sin hverdagen med humor og glede. Han har barna i fokus, men også tilbakeblikk i sitt eget liv og sin egen oppvekst. Triste historier forekommer også, og jeg har ofte blitt rørt av stepappashjertes historier og fortellerevne.

Link: Stepappahjerte

Viccctoria er en blogg jeg leser innimellom. Når hun uttrykker sine meninger så er hun helt rå. Ærlighet står sterkt hos denne jenta. Hun er sexy i sin frodighet, og tydelig i sine meninger, og det er nettopp innleggene som handler om dette jeg liker.

Link: Viccctoria

Og joda, jeg leser bloggen til SophieElise også. Men det er ikke en blogg jeg vil anbefale. Hun har noen gode innlegg, men ærligheten er mer og mer et spill for galleriet.

Link: Ikke noen fan av Sophie Elise lengre!

Ellers i dag har det vært stille og rolig. Vært ute et par ganger og luftet jentene. Vært en tur på Gulskogen Senter og handlet litt ting til jentene og fiskene. Og ironisk nok —> spist sushi 😂

Også kan jeg nevne at jeg fikk pakke fra Wish i dag. Fem reimer i forskjellige farger til min FitBit Charge 2. Null kroner + porto. Herlig!!

Ha en fin kveld alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#forbipolene #stepappahjerte #viccctoria #bunnytrash #blogg #blogging #blogger #bloggere #sophieelise #wish #fitbitcharge2 #fitbit

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg