Trist og lei i Budapest.

Denne turen gikk virkelig ikke som den skulle. Jeg var hele tiden forespeilet en kjapp tur innom Kreativ Dental for å ta en avstøpning. Det skulle bli én overnatting, så skulle jeg hjem igjen.

Jeg ble kjørt rett til klinikken da jeg kom hit til Budapest. Så jeg er ferdig for denne gang. Jeg kunne reist hjem i kveld og sluppet å overnatte her på hotellet. En overnatting som ser ut til å være tre ganger dyrere enn, igjen, som først forespeilet. Får se i morgen hva jeg skal betale.

På klinikken gikk det heller ikke som det skulle. Avstøpningen og den metalldingsen som støpningen er i satte seg fast i munnen min. Og den måtte skjæres ut igjen. Noe som tok nesten én time. Jeg er sår i munnvikene, har vondt i kjeven og i kraniet.

Tannlegen var helt oppgitt, og nesten like svett som meg. Jeg hakket verre. Fikk nesten panikkangst anfall. Ingen kan forestille seg hvordan det var. Munnen full, kjeven i lås, og store pusteproblemer.

Det er bare meg slikt skjer med.

Og det er bare meg det har skjedd med.

Tannlegen fortalte at han hadde aldri opplevd noe i nærheten engang. De måtte tre stykker til for å «redde» meg.

Mer oppløftende var det ikke når tannlegen ga meg et speil og viste meg framtiden min. Hvor håpløst tilfelle av sykdommen jeg har. Jeg trodde behandlingene jeg har tatt skulle stabilisere, og det håpet legene også. Men nei. Eneste muligheten jeg har er hvis jeg greier å samle sammen et sekssifret pengebeløp NÅ. Og det er umulig.

Dro på et kjøpesenter etterpå, skulle shoppe og kose meg. Men etter dagens opplevelser på klinikken er ingen klær kule. Ingenting nytt er morsomt å se på. Fant et par halsbånd til jentene, og det var det, håper de kan bruke dem.

Bildene er fra akvariene på klinikken.

Savner #mylittlefamily ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#kreativdental #danubiushotelarena #arenahotel #budapest #ungarn

10 kommentarer

Siste innlegg