Tror jeg kommer på TV i morgen..

Det har seg slik at for en tid tilbake siden så var snuppen min og jeg i Oslo som gjester under innspillingen av én av episodene til ‘Kjendisrestauranten’ som går på TV2 akkurat nå..

Link: Kjendisrestauranten!

Dette har jeg ikke akkurat holdt munn om, men heller nevnt ved flere anledninger både privat og her på bloggen.

Så nå siste dagene er det flere, ganske mange faktisk, som har spurt om hvilken dag vi kommer med. Det eneste jeg vet er: «den dagen Lars Erik er restaurantsjef, Lilli Bendriss er kokk, Lene-Alexandra er servitør, og Tore Petterson er ryddehjelp, da er vi med».

I dag etter jeg hadde vært på malekurs og på behandling gikk jeg innom stampuben. Jeg hadde såvidt satt føttene innenfor døra, jeg hadde ikke rukket å si hei til noen før ei jeg kjenner roper fra baren: «hvilken dag er det dere kommer på Kjendisrestauranten da??».

Nå er det litt sånn at både snuppen og jeg gruer oss. Hvordan ser vi ut? Hva viser dem? Hva sa vi? Sa vi noe dumt?

Det var litt sånn at vi glemte av kameraene der vi satt. Vi var ‘normale’ gjester. Vi var ikke statister, eller hadde noen rolle vi skulle spille. Så vi glemte av at vi ble innspilt..

Akkurat nå ønsker vi at vi hadde fått sett dette på forhånd. Så kunne vi gått i dekning noen dager hvis vi «dummer oss ut».

Jeg tror episoden kommer i morgen, er det ikke i morgen, så blir det torsdag.

Typisk nok så reiser jeg til Budapest tidlig i morgen, og kommer hjem sent torsdag kveld. Så jeg får ikke sett det før etter «eventen», men det er vel en mening med det 😉

Her er link til episode 4 av dokumentarserien Jævla Homo på NRK. Ser dere meg?

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#kjendisrestauranten #oslo #tv2 #plumbolars #larserikblokkhus #lillibendriss #aandenesmakt #lenealexandra #leneslexandraøien #myboobsareok #torepetterson #homotore #farmentore #jævlahomo #nrk #bunnytrash

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg