Var hos politiet i går kveld.

Det var torsdag 3. august. Jeg hadde nærmest ligget i koma siden søndagen.

Jeg hadde leid lokale, hatt bursdagsfeiring og tredve gjester lørdagen før. Festen og ryddingen dagen derpå slo meg virkelig ut.

Med lavt stoffskifte, cfs og osas var det nesten obligatorisk. Men festen ble knallbra den.

Ei venninne som var på ferie akkurat da jeg feiret ble med på den lokale puben denne torsdagen. Vi hadde bestemt oss for å ta oss et par utepils og kose oss litt.

To øl ble til tre, og en annen venninne dukket opp og satte seg sammen med oss. Omtrent i samme tiden satte det seg et lite gjeng ved et bord like bortenfor oss.

Venninna mi som jeg dro ut sammen med fikk skyss hjem og dro derfor. Vi skulle jo bare ta et par pils, men jeg følte for et par til. Og jeg hadde godt selskap i min andre venninne. Så jeg ble igjen.

Mens vi satt der og pratet begynte et par av de som satt ved det andre bordet å slenge dritt til meg. 'Mann og kvinne'. Hun kom blant annet bort til bordet mitt og var ufin. Jeg svarte ikke annet enn at jeg ba henne være så snill å gå tilbake til sitt bord. Da svarte hun "snakk norsk hvis du skal snakke til meg".

Jeg er nordlending.

De blandet seg i hva min venninne og jeg snakket om, hva vi snakket med andre rundt oss om, og jeg fikk tilslengt blant annet "forbanna lofottorsk" og "jævla homo, du skulle vært drept".

Folk som satt ved samme bord satte seg andre steder, de ønsket ikke sitte der da de to ødela all stemning og var så ufyselig. Så det endte med at de to måtte gå, og etter at jeg snakket med de ansatte og han som driver stedet, så ble dette 'paret' utvist.

Lørdag kveld satt snuppen min og noen venner her hjemme hos oss og tok noen drinker. Etterhvert tok vi moroa med oss ut på Unique. Snuppen min dro tidlig hjem, og jeg endte opp med noen som var så fulle at jeg syntes ikke det var moro. Derfor bestemte jeg meg for å gå et annet sted. Jeg endte da på et sted som heter Oscar.

Jeg satte meg ved et bord som var helt ledig for å ta en røyk. Der kom jeg i snakk med ei dame ved sidebordet og gikk derfor å kjøpte en øl til hver av oss. Plutselig dukket dette paret fra torsdagen opp. De satte seg selvfølgelig ved bordet ved siden av, og igjen begynte de å slenge dritt som 'kom deg hjem', 'jævla homo' og så videre.

Jeg bare lo av dem, 'så dumme dere er' hahaha.. Da reiste han mannen seg, kom bort til meg og truet meg med juling samtidig som han tok tak i FitBit-klokken min og skulle slite den av meg. Da hevet jeg stemmen 'EEHEi!!!', og fikk da oppmerksomheten til vakten.

Vakten kom bort og ba oss tre bli med han og en annen vakt ut. Det gjorde vi. Utenfor ble det bare kjegling, og paret fortsatte å være ufin og si stygge nedsettende ting til meg.

Den ene vakta kontaktet så politiet, men de hadde ikke noen å avse. Vi ble så beordret til å gå hver vår vei. Jeg skulle gå mot torget, og de skulle gå motsatt. Jeg takket for meg og tok kanskje sju skritt så tok noen tak i venstrearmen min bakfra og vridde den. Det var hun 'dama'.

'Vi skal ta deg din dritt' sa hun. 'Vi skal dra hjem til det gule huset du bor i og knekke nakken på bikkjene dine' fortsatte hun mens han overtok det fysiske. Først dyttet han meg, så begynte han å slenge meg, så ble han hardhendt og fikk meg i bakken.

Han skulle til å gyve løs på meg, men akkurat da han knallet meg i bakken kom to politi og så dette. Så da ble hele 'opptrinnet' stoppet.

Politiet snakket litt med oss alle, og politiet ville at jeg skulle anmelde paret.

Slike saker har jeg inntrykk av at oftest blir henlagt på grunn av 'bevisets stilling'. Men at de truet med å drepe hundene mine, mine to små uskyldige mopsejenter – og det faktum at to vakter og to politi var vitner, så gikk jeg etter den helgen til min lege og fikk dokumentert skadene, og jeg var hos politiet for å anmelde.

Når noen er så slemme at de bare må trakassere og plage andre, det er én ting. Men når de faktisk tyr til vold, og truer med å drepe to små uskyldige hunder, da er de onde, gale mennesker som ikke burde få lov å gå fritt i gatene slik jeg ser det.

Stor saksmengde hos politiet gjorde at saken bare ble loggført den dagen jeg kom for å anmelde. Og jeg fikk beskjed om at jeg ville bli innkalt til avhør, og da få fullbyrdiget anmeldelsen.

Så nå sist mandag snakket jeg med politiet, og derfor var jeg hos politiet i går, nå nesten to måneder etter hendelsen.

Så får vi etterhvert se hvordan dette ender..

Uansett føler jeg meg vel med å ha anmeldt denne saken, det på tross av hvor liten tiltro jeg har til systemet.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#trakassering #sjikanering #homohets #hatkriminalitet #overgrep #vold #jævlahomo #palmen #unique #oscar #trusler #drapstrusler #politi #melissa #janroger #lege #psykopater #anmeldelse #avhør #drammen

6 kommentarer
  1. Skjønner ikke at det kan gå så lang tid før politiet gjør noe. Synes slike ting burde taes på alvor.
   Hadde sjøl syntes det hadde vært ubehagelig å oppleve noe slikt, hvertfall hvis mine hunda hadde blitt truet slik.
   Håper du og de skjønne hundene dine har en fin helg 😊

  2. Det var trist voksne folk kunne gjøre noe slikt , håper de får straff for det og ikke bare de syr puter under armene på dem. Jeg sender deg en klem og håper at det går bra med deg .

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg