Nå er høsten her – få alle matvarene levert på døren!

Nå er høsten her, det kan bli våte og hustrige dager. En skulle gjerne sluppet å gå på butikken akkurat de dagene det bøtter ned, eller blåser som verst. Noen ganger er det slik at man må likevel, man er helt fri for noe som er absolutt nødvendig, eller så er man så utrolig fysen på noe at det rett og slett er plagsomt.

Selv bruker jeg noen ganger å handle hos Kolonial.no. De opererer med Rema priser, og leverer på døren.

Mest bruker jeg dem når jeg skal handle mye, og gjerne tunge varer som brus, mel, melk, middager og så videre. Men også fersk fisk, grønnsaker og frukt. Jeg har merket meg at kvaliteten på ferskvarene fra Kolonial.no er bedre enn på butikkene vi har rundt oss her jeg bor ihvertfall.

Dette er genialt for dem som har dårlig tid og ønsker mindre stress, som nevnt veldig bra å benytte seg av på dårlig høstværdager. En kan handle i ro og mak, handle økonomisk og fornuftig, og unngå for mange fristelser som man sløser penger på.

Har du dårlig rygg, er sliten i armene, uten bil. Da er virkelig Kolonial.no stedet for deg!

Det er mange fordeler med å handle hos Kolonial.no, så gjør dere selv en tjeneste og ta en titt innom Kolonial.no og les mer om fordelene ved å handle til husholdningen på nett.

Hvis dere bestemmer dere for å prøve handle hos Kolonial.no så får dere 200,- kroner i rabatt når dere klikker dere inn og handler via linken under.

Link: Kolonial.no

Bare hyggelig!!

#pristestvinner #bestitest #kolonial.no

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg