Sexy jogger ble sjekket opp på Strømsø bru i Drammen!

Så noe bemerkelsesverdig i går etter jeg hadde vært på oppdrag i Bærum i forbindelse med innspilling av en episode av 'Helt Perfekt' sesong 9.

Når innspillingen var ferdig fikk jeg sitte på med en annen som var med på innspillingen. Han het Jørgen og bor i Bragernesåsen her i Drammen. Så etter innspillingen fikk jeg sitte på til Shell Brakerøya. Derfra gikk jeg hjem.

Veien hjem da er over elva. Holmenbrua/Strømsøbrua.

Da jeg gikk over Strømsøbrua passerte en mannlig jogger meg. Jeg kunne ikke la være å se på han. Han hadde på seg en kort svart shorts som virkelig framhevet attributtene hans. Han hadde en fantastisk flott rompe. Flotte bein. Og en kunne tydelig se, selv om han hadde på seg t-skjorte at han hadde en sexy upper body. Muskuløse armer. En mann man virkelig legger merke til. Og det var det ikke bare jeg som gjorde akkurat der og da.

Idet joggeren passerte meg på fortauet på brua kom det en bil bakfra som svingte inn mot joggeren. Han som kjørte, en eldre herre med helt grått hår, hadde tatt ned vinduet helt og ropte mot joggeren samtidig som han rakte ut en hand mot han. I handen holdt han en hvit liten lapp, og det var helt tydelig at han ønsket at joggeren skulle ta imot lappen. Joggeren svingte ut mot bilen og stakk handen inn vinduet og tok lappen. Så hørte jeg bare "Call me!", fra sjåføren i bilen før han forsvant videre over brua.

Det var altså et telefonnummer på lappen.

Mannen ble sjekket opp midt i rushtrafikken. Det kan umulig ha vært noe annet som skjedde der. Det var tydelig at de ikke kjente hverandre, da hadde ikke mannen i bilen kontaktet joggeren på den måten. Tenk på det..

Anyways..

Snakker om trafikk og sexy mannekropper så var jeg innom Elkjøp for litt siden. Der kjøpte jeg den siste Blu-Rayen i Fast & Furious'-serien. Fast And Furious 8. Jeg har hele serien på Blu-Ray, men har ikke sett denne siste, så da blir det 2 timer og 16 minutter med full fart og god underholdning på TV-skjermen her hjemme i kveld 🙂

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sexy #sexyjogger #sexymannligjogger #sexymann #mannligjogger #brakerøya #holmenbrua #holmennokken #strømsøbrua #sjekking #sjekkingitrafikken #midtitrafikken #rushtrafikk #gay #homo #homofile #call me #sjekketriks #drammen #fastandfurious #fastandfurious8

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg