Tiger Glass til min iPhone

For tre år siden var jeg i en vanskelig situasjon vedrørende å finne noe til snuppen min og hans 40 årsdag. Jeg hadde null peiling på hva jeg kunne kjøpe som han ville sette pris på eller ha bruk for. Det eneste jeg kunne komme på var en ny mobil, iPhone 6.

Mobiler er dyre, særlig de nyeste modellene, det skulle ikke vært lov. Men for en gangs skyld kunne vi vi unne oss en slik telefon vi også. Eller jeg kunne unne oss det. Det er jo fantastisk å ha et slikt multiverktøy. Fotoapparat, internett, tv-spill, telefon, klokke, alarm, walkman.. alt i ett, det er jo genialt. Så jeg kjøpte en slik til snuppen min.

Problemet med det var jo at jeg ville ikke klare kunne sitte se på at han hadde en slik, mens jeg selv satt med en gammel mobil som sikkert ville begynne å utvikle feiler når jeg hadde gitt snuppen min en helt ny. Så dermed kjøpte jeg en til meg selv også, på avbetaling.

Jeg gjemte mobilene, og tok ikke min egen i bruk før etter jeg hadde gitt snuppen sin på 40 årsdagen sin. Han ble veldig glad for den, og jeg har aldri før sett han bruke noe så flittig som den.

Jeg var også fornøyd med å ha ny mobil, men jeg oppdaget noe interessant etter kort tid. Etter to uker hadde jeg mistet mobilen min i bakken ved et tilfelle. Skjermen knustes med en gang og måtte byttes. Så jeg dro til mobilreperatør. Da jeg sto der kom det mange mange andre inn der for at det samme hadde skjedd med deres mobiltelefon. Det kostet faktisk 1700 kroner for å få skiftet skjerm på nyeste iPhone modell. Hadde jeg hatt iPhone 5 ville det kostet 500. Det jeg skjønte der og da var at disse glassene var laget for å knuses. Og kort tid etter mobilen var reparert kjøpte jeg en flippover.

Å ha anskaffet seg en flippover hjalp jo sikkert noe, men etter en tur på byen vel to år senere så var mobilen min verre skadet enn forrige gang. Og her for et par uker siden ble skjermen grønn. Det var tydelig at den skrek på siste verset.

Denne gang hadde snuppen min planlagt å kjøpe nye mobiler til min rund-dag senere i sommer, men pga at min mobil ‘sang’ på siste verset fikk jeg bursdagsgaven min litt på forskudd.

Denne gangen fikk jeg meg flippover til mobilen med en gang. Og i går ettermiddag var jeg å kjøpte meg en Tiger Glass Screen Protector. Denne gang bruker jeg alt som kan hjelpe for å bevare mobilen min lengst mulig.

Jeg har osas og cfs, det vil si at jeg plutselig kan sovne her og nå mens jeg skriver dette, og da går mobilen lett i gulvet.

Det er fint at det finnes beskyttelse til mobiler. Men samtidig synes jeg at det er helt unødvendig. Mobilene kunne vært laget mer solide med en gang. Men poenget er vel at produsentene mfl skal tjene på mersalg.

Så nå er det en gang slik det er, slik det er blitt. Og jeg anbefaler dere å få mest mulig beskyttelse til mobilene deres. Uten beskyttelse blir det lett mye dyrere enn hvis dere bruker pengene deres på ekstrautstyr.

Dessverre.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#iphone #iphone6 #iphone7 #smarttelefon #androidtelefon #androidmobil #mobil #smartmobil #multiverktøy #ekstrautstyr #iphone5 #mobilreperatør #flippover #screenprotector #tigerglass #tjenepenger #penger #mersalg #beskyttelse #mobilbekyttelse #osas #cfs #apple

2 kommentarer
    1. Ja det er visst slutt på gorillaglassene med Samsung også, så jeg har både skjermbeskyttelse og og flipcase! Ønsker dere en super dag <3 Klem til begge <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg