Sett foten ned mot islam!

Lengre ned i innlegget ligger en link til en video. I videoen ser vi at noen går ut i samfunnet og gjør et forsøk, et eksperiment om dere vil. Eksperimentet blir gjort for å se hvordan tilskuere rundt, mennesker som er uvitende om at det er et skuespill, se hvordan reaksjoner de får.

Jeg støtter ikke denne videoen. Jeg synes ikke man skal ‘stå opp’ for islam, islamisme, muhammedanere, muhammedanisme, islamisering og islamister. Jeg synes ideologien og Sharia er foraktelig. Og når jeg deler denne videoen så føler jeg at jeg går litt ‘imot’ meg selv da denne videoen er laget for å støtte nettopp disse, dvs ideologien islam. Men grunnen til at jeg velger å dele er fordi jeg støtter mennesker.

Mennesket!!

En går ikke til angrep på noen fordi man ikke er enige. Dette er så stort at det vil aldri være noen løsning å slenge stygge ord og kommentarer til en enkeltperson, eller å slå løs på noen. Det er bare lavmål og stygt!

Jeg tror ikke på krig!

Jeg tror på integrering i samfunn. Jeg tror på å stenge grenser. Jeg tror på å sette grenser. Jeg tror på forbud. Jeg tror på intervensjon.

Intervensjon betyr å gripe inn, eller innblanding. Intervensjon handler om en prosedyre for å avbryte, initiere eller endre noens atferd. Intervensjon kan oppstå fra en endring i behandlingsmåte, eller et nytt fysisk miljø.

Se videoen: trakassering av muslimer!

Jeg tror på å være konsekvent, å ta et standpunkt.

Jeg håper at stadig flere vil forstå hvor destruktiv ideologien islam er.

Jeg håper at en dag vil landet vårt, Norge, ta et riktig standpunkt i forhold til dette!

Jeg tror ikke på trakassering, hets, mobbing eller vold.

Jeg tror på å sette foten ned!

Sett foten ned!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Takk for at dere leser <3

#eksperiment #reaksjoner #islam #islamister #muslimer #ideologi #forkleddideologi #islamisme #vold #antivold #stenggrensene #trakassering #terrorisme #hets #mobbing #integrering #samfunn #intervensjon #vårtland #samfunnetidag #politikk #settfotenned #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg