Tappet av helgen

Ja, da kan man trygt si at denne helgen er over. Moro har det vært, men slik moro har virkelig sine bekostninger. Jeg lå på sofaen i hele går, kroppen var helt tappet for energi, jeg var max sliten, og sliten er jeg enda.

Fredag ettermiddag ringte ei venninne oss og spurte om snuppen min og jeg hadde planer for kvelden, dem hadde lyst å drikke litt og ta seg en tur på byen. Vi hadde ingen planer og var egentlig innstilt på en rolig kveld fredag, siden vi visste at vi skulle få besøk på lørdag. Men siden vi ikke ser hun venninna vår som ringte så ofte, så ble vi enige om at hun og kjæresten kunne komme til oss.

Så da ble det dem to, snuppen og jeg, og nabovenninna vår på vorspiel her hos oss. Stemningen ble bra og vi dro på byen. Til ei forandring var vi på Oscar før vi havnet på Unique. Det var ikke så trykkende mange folk ute, det er da jeg trivdes best. Etterhvert forsvant man fra hverandre, som man ofte gjør, og nabovenninna vår, snuppen min og jeg havnet på Dezi Grill og spiste nattmat. Der dukket venninna vår fra Vadsø opp, og en ‘kamrat’ som jeg har blitt kjent med gjennom tiden da jeg brukte henge på Palmen Pub.

Lørdag var det på igjen. Det hadde vi visst i flere uker at et vennepar fra lenger nord skulle komme på besøk denne kvelden (Åndalsnes/Ålesund). Så jeg laget lasagne og dekket bord, og vi spiste middag her sammen før vi hadde noe godt i glasset.

Vi hadde det kjempemoro, tøyset og tullet, kledde oss ut og spilte høy musikk. Det var skikkelig festlig å ha dem på besøk her igjen.

Så bar det ut på byen igjen. Unique. Der var det mye bråk utenfor. Flere av våre nye landsmenn som var i konflikt med hverandre. Så det var veldig underholdende. Særlig siden det var et gjeng med menn som sloss og bråkte, og den eneste politiet tauet inn og arresterte var ei liten asiatisk dame, fordi hun var redd politiet da hun kommer fra et sted der politiet opptrer brutalt og er korrupt (vennen hennes er en bekjent av meg).

Etter Unique havnet snuppen min og jeg på Dezi Grill igjen.

I går holdt jeg som sagt sofaen, og inntil videre holder jeg sofaen i dag også. Hurra for Netflix, hehe..

Ha en fin dag alle sammen ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#helg #uteliv #belastetkropp #slitenkropp #sliten #maxsliten #tappetforenergi #nullenergi #ingenenergi #alkohol #vorspiel #middag #fest #nattmat #venner #godvenner #fredag #lørdag #søndag #sofatjeneste #politi #vold #nyelandsmenn #innvandrere #slossing #underholdning #mat #festlig #moro #netflix #oscar #unique #palmen #dezigrill #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg