Pakket og klar, PRIDE!!

Yupp, nå ligger jeg på sofaen her hjemme, slapper av litt etter en varm dag. Har vært ute og gått tur med jentene, gjort husarbeid, og pakket trillekofferten for morgendagen.

Det blir opp tidlig for å dra avgårde med jentene, dem skal være hos en venninne til søndag, mens snuppen og jeg pluss noen venner skal bo på hotell Scandic Karl Johan i Oslo.

Klokken 13:00 begynner Paraden som vi selvsagt skal se. Deretter blir det ut å spise. Så blir det drikking og fest. Alt etter vi har spist blir impulsivt og spontant. Det er moro!

Kanskje blir det fest på samme tak som i fjor, hehe.. 😉

Happy PRIDE!!

.

.

#prideoslo #paraden #homoparaden #oslo #oslopride #scandickarljohan #tigerstaden #scandickarljohanoslo #scandickarljohanhotell #hotell #fest #venner #party #gaypride #pride

2 kommentarer
    1. Jeg prøver å forstå denne pride paraden men klarer det ikke. Jeg er hetero og det er det ingen som har noe med. Det er privat. Så hvorfor er homser så fryktelig offentlige og pr-kåte?? Er det virkelig umulig for de å holde kjeft og leve livet sitt privat? Hva får disse tullingene til å springe rundt å nærmest rope “jeg liker å knulle menn i rumpa! Jeg har en hjerneskade! Gi meg oppmerksomhet, se på meg, se på meg!!!”. Hvis voksne menn vil kle seg i dameklær og suge pikk så gjør det, men det må da gå ann å gjøre det hjemme og ikke nedover hele Karl Johan. Jeg tror ikke homser forstår at de motarbeider seg selv. Jo mer støy dere lager, desto mer drittlei blir jeg og mange andre. Og hvordan skal vi kunne ta dere seriøst når dere går rundt i Oslos gater og ser ut som klovner, frivillig? Jeg sier som jeg bestandig har sagt, jeg har ingenting imot homser så lenge de er gravd minimum 2 meter ned. Kravstore, selvforherligende, selvopptatte drittfolk.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg