Få en flott mannerompe!

Av alle øvelsene som er designet for å skreddersy menneskekroppen, kan oppgavene rettet mot baken være den mest utfordrende.

Uansett hvor fabelaktig ditt undertøy er, hvis du har henge-rompe eller to flate pannekaker, bør du begynne å få din bakre del i bevegelse.

For å styrke rumpa må du jobbe med alle muskler, og det er tre grupper av dem: gluteus maximus, gluteus medius og gluteus minimus. Det er faktisk kroppens største og mest kraftfulle muskelgruppe. For å få dem kjempebra, er det komplisert, men ikke umulig.

Ofte blir glute-byggøvelser utelatt av treningsprogrammer for gutter (til fordel for beina), men de burde ikke være slik. Glutene er intrikate til bekkenet vårt; De holder beina og torsoene rettet opp, og hjelper til å drive oss fremover. Og hvis de ser bra ut, gir de et varig inntrykk til beundrerne bak oss.

Her er bare noen få enkle rumpeøvelser som er garantert effekt.

The Squat. Dette er treningsøkten for den grunnleggende rumpetreningen. Økten tar opp svært liten plass, og er relativt enkelt å gjøre. Stå med føttene litt bredere enn skuldrene dine. Senk ryggen til en sittestilling. Ikke la knærne gå forbi tærne dine. Husk å holde brystet oppe. Gjenta. Bygg opp et nummer eller reps med tiden. Feel the burn 😜

Lunge Stretch. Stå på plass, deretter gå videre og senk kneet bak. Pass på at kneet er justert med ankelen din. Hold deg i den posisjonen i 30 sekunder på hver side. Dette trekket vil bidra til å løsne hip flexors, som vil hurtig starte rompemusklene.

The Hip Thrust. Ligg på ryggen og bøy knærne. Pass på at føttene forblir flate på gulvet, i samme bredde som hoftene dine. Spenn magen og skyv ryggen mot gulvet. Så løft hoftene så høyt som mulig, trykk med hjelp av dine plantede føtter. Hold i 20 sekunder, og deretter sakte tilbake til gulvet. Fortsett. Du vil føle det fungerer nesten umiddelbart.

The Knee Lift. Stå foran en boks eller et trinn. Med venstre fot, gå opp til boksen eller trinnet, mens ditt høyre kne beveger seg mot brystet. Det ser ut til at du er i ferd med å klatre opp, men i stedet, revers: flytt venstre fot tilbake til gulvet og gjør det samme med høyre fot. Føl hvor bra du får strekket deg.

Skater. Visualiser deg selv på skøyter på en frossen innsjø, så er du i gang. Finn en liten plass å stå. Stå til høyre med plass på venstre side. Huk litt, hopp til venstre for plassen med en fot, så langt du kan gå. Sving armene dine for å hjelpe deg med å hoppe videre. Ikke la den andre foten røre bakken. Nå omvendt: kne litt og hopp til høyre på rommet med den andre foten. Ikke glem å svinge armene dine. Gjør dette i en kontinuerlig frem og tilbake bevegelse så lenge du kan. Få hjertefrekvensen opp – det vil bidra til å få din rumpe også.

Selvfølgelig er det utallige øvelser å vurdere, men disse fem grunnleggende treningsøktene vil brenne i baken og gjøre den klar for mer. Kroppen din vil takke deg, og det vil også dine beundrere når du går forbi.

Have a nice ass, and happy PRIDE!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rumpetrening #rumpemuskler #gluter #trening #muskler #rumpe #stramrumpe #sprettrumpe #finrumpe #niceass #pride #happypride

oversatt fra DailyJocks.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg