Litt kos på Ligo-Stua!

Som jeg fortalte i mitt forrige innlegg så har jeg i dag vært følgesvenn for en litt eldre dame i dag, hun er ikke SÅ gammel da, men har hatt en tøff periode, begynt å slite litt, er dårlig til beins, bruker hjelpemidler og rullator. Så i dag skulle jeg være med henne for hjelp og støtte, for om det har vært en tøff tid for henne, så er den jommen ikke over.

Imellom det som står på i dag så er det noen timers ventetid nå, og den tid har hun og jeg blant annet brukt på å besøke en café på Åssiden her i Drammen som heter Ligo-Stua. Aldri vært der før, på tross av at den har eksistert siden før jeg flytta hit til Drammen for tilnærmet 16 år siden.

Stort åpent lokale med mange bord og sitteplasser. Benker og bord utenfor også. Maten er diverse, men litt mer «norskt kosthold» enn man ser ellers. Liksom kokte poteter og grønnsaker. Mange småretter, og de har burgere og slike ting også.

Hun bestilte dagens, biffkarbonader med stekt løk, bakte norske rotgrønnsaker, brun saus og kokte poteter. Jeg bestilte kyllingbryst med champignonstuing, grønnsaker og kokte poteter. Begge deler smakte godt, fine porsjoner, og vi var begge veldig fornøyde. Prisene var 175 og 205 kroner. Kaffe inkludert. Dessert: Hjemmelaget trollkrem med bær, prisen fikk jeg ikke med meg.

Så hvis dere noen gang har ærender på Åssiden i Drammen, at det er litt tid mellom en skal slå ihjel, så er Ligo-Stua et alright sted å gjøre det på 😊


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ligostua #cafe #kafe #åssiden #drammen #bunny #bunnytrash

7 kommentarer

Siste innlegg